Grup Becier inaugura el nou entre Alpine a Andorra

Alpine està desenvolupant un ambiciós pla estratègic que es basa en una forta activitat de producte i un compromís únic amb els esports de motor, inclosa la Fórmula 1. Ja és possible realitzar comandes de la nova gamma de l’icònic model A110.

Foto: Alpine

Andorra torna a rebre la marca Alpine que, fundada el 1955 pel pilot Jean Rédélé, es caracteritza per ser la unió de la competició, l’elegància i la innovació automobilística. Després d’una llarga història plena d’èxits, actualment la marca comercialitza la reinterpretació de l’A110, un vehicle esportiu elegant i innovador, però a la vegada fidel als conceptes de lleugeresa i dinamisme que recorda a la berlinita original que transitava les nostres carreteres durant els anys 60.

En un esdeveniment que se celebrarà els dies 10 i 11 de març, a les instal·lacions de Becier Vehicles, ubicades a l’Avinguda d’Enclar 144 de Santa Coloma, estaran exposats diversos Alpine A110, acompanyats de diferents sorpreses.

I és que, com a part de l’estratègia de marca, durant l’any 2021 es va crear l’escuderia Alpine F1 Team, representada pels pilots Fernando Alonso i Esteban Ocon, que acaben de presentar el monoplaça amb el qual competiran al mundial del 2022. En aquest context, durant els dies de l’esdeveniment, els aficionats podran gaudir d’un simulador de F1 i un monoplaça de l’equip Alpine F1 Team, a més d’una botiga de productes oficials Alpine.

També s’aprofitarà l’ocasió per presentar la nova gamma de l’A110, que consta de tres versions: A110, A110 GT i A110 S:

L’Alpine A110 és la porta d’entrada a l’univers Alpine. La combinació del seu xassís “Alpine” i la seva motorització de 252 cavalls proporciona un plaer de conducció que recorda al de la Berlineta original. Lleuger, precís i viu, l’A110 demostra la seva agilitat i dinamisme en qualsevol circumstància.

Alpine A110

L’Alpine A110 GT és el coupé esportiu Gran Turisme de la gamma. La seva motorització de 300 cavalls combinada amb el xassís “Alpine” construeix la unió perfecta entre eficàcia i confort. Amb una polivalència i elegància rarament vista en ocasions anteriors, l’A110 GT és el vehicle esportiu ideal, tant pels trajectes del dia a dia com per viatges de llarga distància.

Alpine A110 GT

El nou Alpine A110 S se situa al segment més alt de la firma francesa, i posa èmfasis en l’eficàcia. El seu xassís “Sport” fa que s’aprofiti al màxim tot el potencial del seu motor de 300 cavalls. Esportiu empedernit, el model ofereix com a opció uns pneumàtics semi-slick i un kit aerodinàmic específic dissenyat per a satisfer als pilots que busquen una conducció més incisiva, especialment en circuit.

Alpine A110 S

A més, fa tan sols uns dies, la marca va confirmar la producció del seu X-Over GT que arribarà al mercat abans del 2025, juntament amb dos models més, tots ells 100% elèctrics. Aquests tres nous cotxes formaran un “Dream Garage” esportiu, elegant i lleial als principis de la marca.

D’aquesta forma Grup Becier, no tan sols torna a portar Alpine a Andorra, sinó que també es prepara per al prometedor i ambiciós futur de la marca francesa.