4 ‘gadgets’ esportius per a posar-te en forma

Si vols començar l’any recarregant energies i cremant aquests quilos de més, et presentem alguns ‘gadgets’ que poden ser de gran utilitat perquè comencis a realitzar activitat física.

Air Jordan XI Adapt i Jubilee

La marca Jordan incorpora la tecnologia de cordons Nike Adapt en un dels seus models més icònics. Per a celebrar els 25 anys, des que Michael Jordan va utilitzar per primera vegada unes Air Jordan XI, la marca ha dissenyat dos nous models: les Air Jordan 11 Adapt i les Air Jordan 11 Jubilee.

El nou model Air Jordan XI Adapt fusiona a la perfecció la tecnologia de cordons automàtics amb un estil atemporal i llegendari de la marca Jordan. El seu disseny avantguardista ofereix un ajust ferm que es pot personalitzar des del telèfon intel·ligent, gràcies a la tecnologia FitAdapt. Combina cuir autèntic amb tela lleugera i fibra de carboni per a crear una mescla d’influències clàssiques i actuals, a més d’amortiment Zoom Air en la sola, per a afegir elasticitat a la trepitjada. Quant al model Jubilee presenta un logotip Jumpman platejat metàl·lic i “Jordan” en els traus. El taló té un “23” platejat brodat amb un “25” imprès en les plantilles per a celebrar els 25 anys.

L’Air Jordan XI Jubilee es va llançar el 12 de desembre del 2020, i el model Air Jordan XI Adapt, el 30 de desembre. El seu preu oscil·la els 500 €.

Cinta de córrer Virtuix Omni One VR

Omni és la primera cinta de córrer omnidireccional que permet als jugadors caminar i córrer en 360 graus dins dels videojocs. Una increïble experiència de realitat virtual que et permetrà posar-te en moviment dins de casa teva. Aquesta cinta et possibilita moure’t cap amunt, cap avall, de costat a costat i en 360 graus. També té la capacitat per a detectar si t’ajups, t’agenolles o saltes. Virtuix Omni té un diàmetre de només quatre peus, per tant, no ocuparà molt espai en la teva llar. És un sistema d’entreteniment complet, que inclou un visor de realitat virtual independent i una botiga de jocs en línia. Si vols més informació consulta a www.invest.virtuix.com

Mi Body Composition Scale

Es tracta d’una bàscula intel·ligent llançada per Xiaomi, les seves funcionalitats marquen la diferència. Mi Body Composition Scale et dirà el teu pes i també farà un informe del percentatge de greix corporal, de la teva massa muscular i nivells d’aigua. Tot es vincularà amb el teu telèfon via bluetooth. Per a donar-te una imatge realista de la teva salut i estat de fitness, Mi Body Composition Scale sincronitza les teves dades amb l’aplicació Mi Fit. La bàscula, no només diferencia adults i nens, sinó que també identifica a cada membre familiar, podent emmagatzemar fins a 16 perfils. Gràcies a la seva tecnologia Bluetooth 4.0 de baix consum, la bàscula pot funcionar fins a 8 mesos amb només 4 piles normals AAA. Amb el seu bell acabat en blanc pur, Mi Body Composition Scale és la peça perfecta per a qualsevol llar.

Pistola de massatge ABOX Upgarde Generation

Porta el teu propi “massatgista” a qualsevol lloc. La pistola de massatge ABOX pesa tan sols 1,2 kg. Disposa d’una pantalla tàctil HD, 30 engranatges ajustables i 6 capçals de massatge professionals. L’àrea de massatge cobreix des de les espatlles fins als dits dels peus.

Un massatge simple amb la pistola de massatge ABOX alleuja el dolor, la rigidesa i relaxa els teus músculs. La pots usar abans i després de fer esport. També serveix per a estimular la circulació sanguínia i evitar l’atròfia muscular. Existeixen diversos tipus de pistoles per a realitzar massatges musculars, en aquest cas, aquest model d’ABOX està disponible a través d’Amazon.