T’oferim, en primícia, les noves tecnologies de setembre

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i últimes noves tecnologies perquè no et quedis sense conèixer-les.

Waverly Ambassador Translator

Molts de nosaltres tenim la desgràcia de ser maleïts amb el monolingüisme. Però per a aquells que volen viatjar independentment dels límits de l’idioma i conversar fàcilment amb persones que parlen idiomes diferents, Waverly Labs va inventar un dispositiu d’àudio que es tradueix al moment. Hi ha moltes situacions en què pots fer-lo servir, però potser la utilització més útil és penjar-te una a l’orella i donar l’altra a algú que no parla el mateix idioma que tu. La traducció correcta es reproduirà a les dues orelles. La tecnologia encara es troba en l’etapa inicial, però potser valdrà la pena posar-se a l’abast d’una versió primerenca.

Preu: 99€

Waverly Ambassador TranslatorEmber 14 oz. Temperature Control Mug

Aquesta tassa és una passada per a les persones que no poden funcionar sense cafè al matí. Tot el que fa és utilitzar la tecnologia de calefacció interna per mantenir la vostra beguda en calent durant una hora. Podeu anar amb la tassa de cafè per tot arreu, evitant-vos viatges innecessaris al microones, o bé mantenir el te a la temperatura ideal durant una bona estona (tot controlat mitjançant una aplicació connectada a Bluetooth). I això és tot el que cal fer.

Preu: 119€

Ember 14 oz. Temperature Control MugMoodo Smart Diffuser Bundle

Moodo fa difusors d’aromes per a la llar personalitzables gràcies a quatre càpsules d’olor intercanviables i una tecnologia intel·ligent que podeu controlar des de lluny. Ara, Moodo ha introduït el dispositiu MoodoGo, que és fàcil de transportar al seu voltant, ja que és petit. Tot el que necessiteu és una font d’alimentació USB perquè comenci a desfer bones olors. El MoodoGo només conté una càpsula d’olor, però és perfecte per a cotxes i espais de sobretaula.

Preu: 126€

Moodo Smart Diffuser BundleBose Frames Audio Sunglasses

Aquest any, Bose ha estrenat un gadget d’àudio que combina dues coses que t’encanten en una: ulleres de sol fresques i auriculars sense fil. Aquestes ulleres reproduiran música, emesa des del telèfon mitjançant una connexió Bluetooth, exclusivament per a les vostres orelles. Els altaveus són molt bons. Si estèticament no us agrada aquesta forma de marc de les ulleres, doneu un cop d’ull a l’estil Rondo, amb les vores arrodonides.

Preu: 199€

Bose Frames Audio SunglassesNanoleaf Modular Light Panels

Per obtenir un tipus de decoració futurista, doneu un cop d’ull a aquests panells de llum personalitzables de Nanoleaf. Connecteu una cadena de qualsevol disseny que vulgueu a la paret i controleu-les des de l’aplicació. Les opcions de color són enormes, com també ho són els diferents tipus: configureu els panells de llum perquè reaccionin a la vostra llista de reproducció de música, ajudeu-vos en la vostra concentració o imiteu un sol naixent al matí per despertar-vos. Ja podeu comprar panells triangulars, però si espereu fins a finals d’any, Nanoleaf també afegeix panells hexagonals.

Preu: 189€

Nanoleaf Modular Light Panels