Noves tecnologies: Revoluciona els teus vídeos amb la GoPro Max

Revoluciona els teus vídeos d’acció amb la GoPro Max

La nova càmera esportiva desenvolupada per GoPro maximitza les qualitats que fan única a la marca. Amb una pantalla incorporada i tres càmeres en el mateix dispositiu, amb aquest gadget pots enregistrar imatges amb un sol objectiu i amb una estabilització increïble, o bé podràs capturar clips immersius en 360 graus i qualitat 6K. El seu micròfon shotgun integrat assoleix capturar un so ideal per a vloggers i creadors audiovisuals, que també es beneficiaran de les prestacions de la GoPro App. Preu: 529 €.

 

El flagship de LG que eleva la qualitat de la imatge

LG Signature OLED TV 8K és la nova televisió de 88 polzades presentada per LG, amb intel·ligència artificial AI ThinQ, processador intel·ligent α9 de 2a generació i qualitat d’imatge i so optimitzada. És la primera TV OLED amb resolució 8K i l’única compatible amb el 100% dels formats HDR, per a gaudir de l’autèntica experiència cinematogràfica i dels millors colors, detalls i textures a casa teva. I com el cinema no pot estar complet sense una bona qualitat acústica, el nou LG Signature OLED TV 8K integra la tecnologia Dolby Atmos per a garantir un so envoltant. Compatible amb Google Assistant i Amazon Alexa.

Màscara elèctrica Xiaomi, una tendència en temps de coronavirus

Amb la propagació mundial del coronavirus Covid-19, són moltes les empreses que han experimentat una important caiguda de les seves vendes, però sembla que Xiaomi ha recuperat una mica del terreny perdut amb la seva màscara protectora de nivell industrial. Elèctrica, resistent i ergonòmica, aquest dispositiu és capaç de filtrar formaldehid, fum, bacteris, partícules en suspensió de 2,5 micres i contaminació industrial. Es pot trobar a AliExpress. Preu: 35,90 €.

Galaxy S20 Ultra 5G, l’aposta de Samsung per als amants de la fotografia

Si alguna vegada has somiat amb un telèfon ‘súper potent’ capaç de portar al màxim les seves prestacions en matèria de fotografia, Samsung és el geni que complirà els teus desitjos. El nou Galaxy S20 Ultra 5G és l’eina que tot fotògraf amateur o professional ha de tenir a la seva butxaca, ja que els seus 48 megapíxels de teleobjectiu, a banda de la càmera frontal de 40MP i un gran angular de 108, el fan un mòbil impressionant. Malgrat tot, el gran zoom espacial de 100x és la característica estrella d’aquest smartphone excepcional. Preu: a partir de 1.299 €.

Gaudeix de la realitat augmentada amb Bose Noise Cancelling Headphones 700

Escoltar música o el teu podcast favorit ja no serà igual des del primer moment que provis els auriculars Bose Noise Cancelling Headphones 700, uns cascos intel·ligents que, integrats amb els assistents de Google i Amazon Alexa, et permeten apreciar el món d’una manera més dinàmica. El seu sistema de quatre micròfons facilita una captació més potent de la veu, perquè cada trucada gaudeixi de la millor claredat. Descobreix tot el que pots fer amb els seus 11 nivells de cancel·lació de soroll. Disponible a la botiga Bose Andorra.