Noves tecnologies: nou Motorola RAZR

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. El Motorola RAZR és el dispositiu més destacat.

Motocicleta elèctrica Nawa Racer

Nawa Technologies és una companyia que es dedica al desenvolupament i fabricació de condensadors que, per demostrar la capacitat i possibilitats del seu producte, van decidir crear una motocicleta elèctrica. És coneguda com a Nawa Racer, i la seva major novetat és la seva autonomia de fins a 300 quilòmetres, segons la companyia, amb una bateria de tot just 9 kW.

Motocicleta Nawa Racer

Motorola RAZR

Va passar amb el Samsung Galaxy Fold, l’Huawei Mate X i, ara també, amb el Motorola RAZR. Sí, l’esperat smartphone plegable de Motorola, retardarà la seva arribada a les mans dels consumidors. La diferència respecte als casos de Samsung i Huawei, és que ara se citen “problema en la cadena de subministrament”, els quals impedirien satisfer la demanda del nou RAZR. Preu: 1500 euros.

Nou Motorola RAZR

Tagus Gaia Eco Plus

La gran alternativa als Kindle d’Amazon i el seu ecosistema Prime (amb Prime Reading inclòs), són els llibres electrònics de la signatura Tagus. El seu Tagus Gaia Eco Plus (139 euros) disposa d’una pantalla de 6″ tàctil i regulable, amb llum frontal i 8GB de capacitat, per ficar centenars de llibres en diferents formats.

Tagus Gaia Eco Plus

Memo Box

Un petit gadget per ajudar-nos a no oblidar, amb les preses, la nostra medicació i resultarà molt útil si hem de fer-ho de forma crònica. El millor d’aquest model de Memo Box (39,69 euros) és que té una app que ens envia un avís al mòbil. A més, és compacte, lleuger i fàcil d’utilitzar.

Memo Box

Nest Thermostat I

El Nest Thermostat I (169 euros) és un dels termòstats intel·ligents més fàcils d’instal·lar i d’utilitzar, gràcies a la seva interfície simplificada. Com s’alimenta amb piles, pot posar-se en qualsevol lloc. En el seu interior hi ha sensors de temperatura, humitat, proximitat i de llum ambient i, encara que podem veure-ho des de la pantalla, també podem fer-ho des de l’aplicació o controlar-lo amb Google Assistant. Entre les seves opcions es troba l’encesa i apagada de la calefacció, estadístiques de consum i programació.

Nest Thermostat I