4 ‘gadgets’ molt útils per a casa teva

Aquest mes et presentem alguns ‘gadgets ideals per a fer servir a casa, i que, segurament, et solucionaran, de manera molt ràpida, molts dels teus problemes diaris.

Robot aspirador Ecovacs Deebot N79S

Oblida’t de fer esforços, els robots aspiradors s’ocupen de la neteja. Mitjançant la seva tecnologia intel·ligent, realitzen la neteja de la casa, i detecten i superen qualsevol obstacle. Tenen la capacitat de buidar automàticament el seu contenidor de pols i disposen de diferents programes de neteja. L’Ecovacs Deebot N79S és un robot Aspirador amb navegació aleatòria, el controles mitjançant l’App, és compatible amb Alexa, es connecta a Wifi i té 4 programes de neteja i 2 nivells de succió. És ideal per a terres durs i catifes. Ara tindràs més temps per a gaudir de les coses bufones de la vida.

Alarma robòtica Clocky

Tens problemes per a aixecar-te? Ja no t’has de preocupar, Clocky s’encarregarà de fer-ho. Aquest rellotge despertador intel·ligent s’escapa i s’amaga mentre continua sonant fins que t’aixeques del llit. Clocky s’assegurarà que mai més arribis tard al treball o als teus compromisos. Es mou sobre una catifa o fusta, tremola, corre, canvia de direcció. Sens dubte, és el regal ideal per al dormitori d’estudiants universitaris, per a la tornada a classe o els dormilons de la casa.

Aixeta intel·ligent SZIVYSHI

Mitjançant la utilització d’aquesta aixeta intel·ligent pots estalviar més aigua, energia i contribuiràs a tenir cura del medi ambient. És higiènic i està lliure de contaminació. Disposa d’un sensor de moviment pel qual no és necessari tocar-lo després de rentar-se les mans. Permet que auto reguli la temperatura de l’aigua i és de molt fàcil instal·lació. No fa falta que compris peces addicionals, ja que el kit ve complet, amb tot inclòs.

Vigila casa teva amb el dron ‘Always Home Cam’

Amazon està preparant per al 2021, un dron per a vigilar la casa. L’‘Always Home Cam’ et permetrà vigilar en temps real, una segona residència o el teu domicili habitual. El dispositiu podrà volar per l’interior de la casa amb una cambra sempre activa. Comptarà amb quatre hèlixs que descansen sobre una base de càmeres. Oferirà diferents punts de vista, sense la necessitat de tenir instal·lades diverses càmeres. Els usuaris podran indicar el recorregut a seguir o deixar que navegui de manera autònoma. En cas de no disposar de bateria, el dron tornarà a la seva base per a fer la recàrrega. S’estima que el seu cost sigui de 250 dòlars, fins al moment no s’ha difós el preu de venda per a Andorra ni la resta d’Europa.