ART DENT BY GLIA: L’excel·lència en atenció i tecnologia dental

La salut bucal és una part essencial de la nostra vida quotidiana, i trobar una clínica dental de confiança que ofereixi atenció de primera classe és fonamental per a mantenir una boca saludable i un bon somriure. En aquest sentit, ART DENT BY GLIA es presenta com una opció destacada en el món de l’odontologia a Andorra, amb un enfocament que engloba la qualitat de l’atenció, la tecnologia més puntera i una oferta de serveis excepcional.

Fotos: Xavi Pujol

Situada estratègicament al cor de l’avinguda Carlemany, a Escaldes-Engordany, ART DENT BY GLIA ofereix unes instal·lacions accessibles i còmodes per als seus pacients, on podran rebre el millor tractament dental possible gràcies a una acurada combinació de factors.

Art dent by glia
Un equip mèdic d’excel·lència

La força impulsora d’aquesta clínica dental és el seu equip, tots formats seguint els més alts estàndards acadèmics i professionals. Actualment, la clínica compta amb dos metges, un cirurgià i tres auxiliars, tots ells amb una àmplia experiència en el camp dental. El compromís de l’equip amb la formació contínua fa que cada membre estigui actualitzat sobre les últimes tendències i tecnologies en odontologia.

Art dent by glia
Tecnologia de punta

Una de les característiques més remarcables d’ART DENT BY GLIA és la seva inversió en tecnologia d’avantguarda. La clínica disposa de butaques de darrera generació de la marca Kavo, que ofereixen confort i estabilitat als pacients mentre reben tractament dental. A més, el sistema CAD/CAM CEREC 3D (Sirona) és la joia de la corona d’aquest centre, en permetre la creació de restauracions dentals amb una precisió increïble de 30 micres, conservant la màxima estructura dental saludable i sense deixar porositat.

Art dent by gliaEl procediment implica l’escaneig 3D precís de les peces dentals, el disseny digital de la pròtesi i la fabricació robotitzada de la mateixa, tenint en compte la particularitat de cada dent i pacient. Aquest enfocament digital en odontologia ha revolucionat la precisió i l’eficiència en la creació de restauracions, fent que els resultats siguin més ràpids i exactes que mai.

Art dent by gliaUna filosofia centrada en el pacient

La filosofia d’ART DENT BY GLIA és clara: fer realitat els somnis dels seus pacients. No es tracta només de treballar, sinó de seguir la passió de restaurar la bellesa natural dels somriures de cada persona. Amb un enfocament centrat en el pacient, aquesta clínica es dedica a proporcionar tractaments dentals de primer nivell, en un ambient càlid i acollidor que els farà sentir còmodes i ben escoltats.


Serveis i tractaments
 1. Odontologia general
  1. Exàmens dentals i neteges regulars
  2. Tractaments per a càries, empastats i restauracions dentals
  3. Extraccions dentals
 2. Odontologia preventiva
  1. Segelladors dentals per a prevenir càries
  2. Aplicació de fluorur
  3. Assessorament sobre higiene oral i nutrició
 3. Odontologia cosmètica
  1. Blanqueig dental
  2. Caretes dentals
  3. Implants dentals per a reemplaçar dents perdudes
  4. Corones i ponts de ceràmica
 4. Endodòncia
  1. Tractament de conducte (endodòncia) per a salvar dents malmeses
 5. Periodòncia
  1. Tractaments per a malalties de les genives
 6. Implantologia
  1. Col·locació d’implants dentals
  2. Cirurgia d’empelt ossi si és necessari
 7. Tecnologia avançada
  1. Radiografies digitals de baixa radiació
  2. Escàners 3D per a planificació d’implants
  3. Sistemes de registre digital de pacients
 8. Enfocament en l’experiència del pacient
  1. Ambient relaxant i còmode
  2. Atenció personalitzada i empatia
  3. Temps d’espera reduïts i programació eficient
 9. Educació del pacient
  1. Programes d’educació per a una bona higiene oral i cura a la llar

ART DENT BY GLIA
Carrer Enric Graner, 3. AD700 Escaldes-Engordany
+376 882 233
www.artdent.ad · info@artdent.ad