Centre Mèdic Valira, una atenció multidisciplinària de contrastada qualitat

Centre Mèdic Valira, ubicat a l’Av. de Tarragona, 6, a Andorra la Vella, és un centre d’atenció multidisciplinària, que compte amb la tecnologia més avançada per al tractament de patologies Oftalmològiques. La clínica està formada per un equip mèdic especialitzat per a diagnosticar i tractar amb la màxima professionalitat i garantia les diferents patologies oculars tant d’infants com d’adults.

Equip Mèdic

Centre Mèdic Valira ha estat una aposta personal d’un grup de professionals, encapçalats pel doctor Jesús Costa Vila, director mèdic del Grup Oftalmològic Admiravisión, que dirigeix els Serveis d ´Oftalmología  de Clíniques tant reconegudes com la Clínica Corachán, Sagrada Família, Cima, Olivé Gumà i Diagonal. Després d’analitzar  les necessitats del Principat d’Andorra, tant en matèria de prevenció com del tractament de les  patologies oftalmològiques, van decidir obrir un centre que aportés, tant les tècniques com els aparells més avançats i així poder oferir el millor servei als ciutadans i ciutadanes del país.

Un gran equip de professionals  de totes les Subespecialitats Oftalmològiques altament qualificats està al servei del Centre per a poder tractar els casos més complexos, ja que atresoren més de 30 anys d’experiència. El període d’adaptació dels diferents equips i el fet d’haver iniciat i promogut un servei pluridisciplinari, en diferents clíniques, els ha aportat un bagatge insuperable que, sens dubte, és el seu segell de qualitat, un fet que ve confirmat per l’obtenció de les normes de qualitat ISO 2002, FQM 5 i 500 i l’inici dels tràmits de la Joint Comission.

Serveis

L’equip mèdic del Centre Mèdic Valira està concebut per a diagnosticar i tractar les patologies oftalmològiques que poden afectar les diferents parts de l’ull tant així com per a realitzar intervencions quirúrgiques amb la més alta tecnologia i precisió per a corregir la visió (cirurgia refractiva de la Miopia, Hipermetropia, Astigmatisme), per tractar les cataractes, la presbícia o vista cansada, les malalties derivades de la degeneració macular de la retina, així com també compta amb una unitat d’Ull sec,  patologia molt freqüent a Andorra.

El centre ha apostat per incorporar en la seva cartera de serveis, la unitat d’oftalmologia pediàtrica amb la incorporació de la Dra. Andrea Capecchi, amb més de 15 anys d’experiència en aquesta subespecialitat. Està especialitzada en tractar estrabismes clínics i quirúrgics, obstruccions de les vies llagrimalls i  graduació de la vista així com el control exhaustiu de la progressió de miopia amb estudis d’última generació. Realitza exàmens de la salut ocular des del naixement  i control de la visió amb Plusoptix pediàtric que permet avaluar la graduació dels nadons a partir dels 6 mesos, d’una forma àgil i fàcil.

El Centre també disposa d’un servei d’urgències Oftalmològiques, de dilluns a divendres, matí i tarda per poder atendre qualsevol incident ocular.

Projectes de futur

El futur de Centre Mèdic Valira passa per poder oferir a Andorra un servei complet, tant de la part diagnòstica com la quirúrgica, una acció que s’està duent a terme amb intensitat, per a poder realitzar l’activitat amb total independència en el Principat i aportar així comoditat i servei a la població andorrana.