Consells i aliments per a sobreviure a l’estiu sense fondre’t!

Hola, amants de l’estiu! Sabem que la calor pot ser implacable i deixar-te més fos/a que un bombó al sol, però no et preocupis, en la nostra farmàcia tenim els millors trucs i complements alimentaris perquè sobrevisquis a la temporada estival sense perdre el ritme. 

Per Elena Lafuente · Fotografia: @elisabethserra

Prepara’t per a viure l’estiu en gran!

“Hidrata’t com si s’hagués d’acabar el món”: L’aigua és la teva millor amiga en aquests dies calorosos. Beu molta aigua i mantingues el teu cos hidratat. A més a més, prova tauletes efervescents que contenen electròlits, com ara el potassi, per a donar-li un impuls extra al teu equilibri. Evita l’excés de cafeïna i alcohol, aquestes begudes poden augmentar la deshidratació i afectar el teu equilibri de líquids. Opta per alternatives més refrescants i saludables. Prova Recuperation o Prebioral sèrum i mantingues l’equilibri en el teu cos com un autèntic/a campió/a!

No deixis que la calor et deixi sec/a!

“Herbes poderoses per al cansament”: Algunes herbes tenen superpoders i et proporcionaran energia i vitalitat. El ginseng, spirulina i la rhodiola entre altres, són com els teus companys de batalla. Es troben en càpsules o extractes líquids, amb allò prepara’t per a conquistar l’estiu com un autèntic/a guerrer/a. També, incorpora aliments rics en potassi, com ara plàtans, taronges i espinacs, per a mantenir l’equilibri de líquids en el teu cos. A més, no t’oblidis de consumir aliments rics en magnesi, com a fruita seca i verdures de fulla verda, per a augmentar la teva energia i fortalesa muscular.

“Aminoàcids, els teus aliats invencibles”: Els aminoàcids, com la L-carnitina i la taurina, són com els teus superherois secrets per al rendiment. Et donaran l’impuls necessari per a sobreviure a la calor i mantenir els teus músculs a to. Prepara’t per a ser invencible!

“Escut protector per a la teva pell”: El sol pot ser el teu enemic més feroç, però tenim l’armadura adequada. Els complements alimentaris amb antioxidants com la vitamina C i el resveratrol protegiran la teva pell dels danys causats pels raigs UV i mantindran el teu cutis radiant. Complements alimentaris amb antioxidants com ara la vitamina C i el resveratrol són com a capes protectores per a mantenir la teva pell sana i radiant. Luxmétique i Kobho tenen productes amb sabors tan frescos que et faran sentir com si acabessis de sortir de la nevera.

Enlluerna al sol amb la teva pell resplendent!

“Menjars equilibrats i lleugers”: Evita els menjars copiosos i opta per menjars més petits i freqüents per a mantenir un nivell constant d’energia. El teu cos t’ho agrairà!

“Descansa com un campió/a”: El descans és essencial per a recarregar energies i mantenir l’alegria estiuenca. Si la calor et juga una mala passada a l’hora de dormir, prova complements alimentaris amb melatonina, l’arma secreta del somni reparador.

Dolços somnis i a despertar fresc/a com una rosa!

Recorda que sempre és important consultar amb el nostre equip de farmàcia abans de començar qualsevol suplementació, especialment si tens condicionants mèdiques o estàs prenent altres medicaments. Els nostres experts són aquí per a brindar-te el millor assessorament i recomanar-te els productes adequats per a tu.

Així que no deixis que la calor et fongui, combina els nostres consells amb els millors complements alimentaris i conquesta l’estiu sense defallir. Sobreviu a la calor i viu la millor versió de l’estiu!

Carrer Prat Salit 21-23, Santa Coloma, Andorra la Vella. Tel. 723 383  · www.farmaciaelcedre.com