Sud-Àfrica, bellesa natural i diversitat cultural

Conèixer la terra de Nelson Mandela, viure de prop els seus colors vibrants, la seva gent i la natura salvatge que l’envolta. De l’11 al 23 de novembre, Viatges Emocions ha preparat un recorregut -per a un grup molt reduït de persones- fins a Sud-Àfrica.

Marxarem l’11 de novembre cap a Barcelona en un autobús privat. Embarcarem cap a Zúrich en un vol regular i farem la connexió aèria fins a Johannesburg, amb nit a bord. La primera visita serà a Mandela Square, al barri de Sandton, per sopar. L’endemà visitarem el Museu de l’Apartheid, un espai imprescindible per entendre la realitat del règim de segregació racial que es va aplicar durant més de 50 anys a Sud-Àfrica. Després anirem a Soweto, on dinarem Chez Alina, un restaurant singular, per tastar la cuina típica sud-africana. El barri de Soweto va ser construït durant l’Apartheid per allotjar els africans negres que vivien en zones designades pel govern com a propietat dels blancs. És també el barri on va viure Nelson Mandela, una casa que visitarem.

Carrers acolorits de BoKaap a Biodiversitat a Sud-ÀfricaSud-Àfrica té una natura espectacular. Ho descobrirem l’endemà, quan embarcarem en un vol fins a Victoria Falls, on podrem admirar les imponents cascades, les Mosi-oa-Tunya, “el fum que trona”. Al vespre, soparem al famós i reconegut restaurant de l’Hotel Victoria Falls, el Livingstone Room.

El següent tram el farem per carretera, cap a Kasane, a Botswana: la porta d’entrada al Parc Nacional de Chobe. Gaudirem de dues activitats de safari: la primera en vehicle 4×4 obert, i la segona, en llanxa motora pel riu, una de les millors opcions per a l’observació d’elefants en aquestes dates.

De l’11 al 23 de novembre, Viatges Emocions prepara un recorregut per Sud-Àfrica per a un grup molt reduït

Anar volant cap a Cape Town serà la següent etapa. Allà podrem gaudir dels colors del barri malai de Bokaap i la icònica Table Mountain. Ens meravellarem davant d’alguns dels paisatges més espectaculars de l’Àfrica Austral: Chapman’s Peak, la Reserva Natural del Cap de Bona Esperança i la colònia de pingüins de la platja Boulders.

Encara queda marge per la sorpresa, i és que Sud-Àfrica té també molts bons vins. Visitarem algunes de les bodegues més emblemàtiques i tastarem els seus vins. Al vespre, celebrarem la darrera nit a la ciutat amb un sopar espectacle en un dels seus locals més emblemàtics: Gold Restaurant.

Carrers plens de vida a Biodiversitat a Sud-ÀfricaEl 20 de novembre, agafarem el vol cap a Hoedspruit, per anar a la Reserva Privada de Timbavati, on ens esperen dues jornades inoblidables per explorar la fauna i la flora en aquesta exclusiva reserva que limita amb el Parc Nacional Kruger, el parc de referència a Sud-Àfrica. Es faran dos safaris al dia, un a la sortida del sol i un altre al capvespre. Són les hores més interessants per observar els Big Five: des de lleons fins a elefants africans així com innombrables animals que conviuen a la sabana.

Després d’un últim safari, si el temps ho permet, anirem a l’aeroport de Hoedspruit per agafar el vol regular a Johanesburg i des d’allà fer la connexió a Barcelona vía Zúrich, un cop a Barcelona, tornarem a Andorra en bus privat.

Leopard a safari fotogràfic a Biodiversitat a Sud-Àfrica

Destí recomanat per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)