Can Benet, una fusió d’especialitats georgianes i andorranes

El restaurant Can Benet reprèn l’activitat amb un canvi de rumb marcat per noves especialitats culinàries, amb una base de cuina de mercat amb productes frescos, de proximitat, d’alta gamma i alguns d’exclusius; tot plegat per elaborar plats tradicionals andorrans però també especialitats georgianes.

Xefs del Can Benet
Foto: Can Benet

La carta presenta plats clàssics com els canelons, el pernil ibèric de gla, l’entrecot a la brasa, el tàrtar de bou i algunes especialitats de Geòrgia (cal precisar l’origen georgià del xef executiu Josef “Soso” Tchelidze, que porta gairebé 20 anys al país i és exjugador internacional de rugbi de l’equip andorrà), com khinkali o khachapuri, o la varietat de broquetes.

Ampolla de vi de Geòrgia al Can Benet
Foto: Can Benet

Pel que fa als productes de temporada podem enumerar ara els pèsols o les carxofes; quant als plats estrella tenim, per exemple, l’ou a baixa temperatura amb caviar d’esturió o el filet de bou amb tòfona. Pel que respecta a les begudes, destaquem dins la nodrida carta de vins la possibilitat de degustar diferents vins de Geòrgia.

Garota de mar amb caviar al Can Benet
Foto: Can Benet

Can Benet es troba en una tranquil·la zona del barri antic d’Andorra la Vella, molt a prop de la Casa de la Vall, té capacitat per a 50 persones, i es defineix com un establiment adaptat, on els nens són benvinguts, i on hi tenen cabuda tant els àpats de negocis com els familiars.

Us convidem a venir-lo a redescobrir.

Postres del Can Benet
Foto: Can Benet