L’Horòscp d’agost: un mes molt favorable

L’Horòscop d’agost:
ÀRIES 21-03/20-04

En l’amor, el mes d’agost serà molt favorable. Si tens parella, l’espurna no s’apagarà i, si no en tens, les sortides de vespre-nit contribuiran a què coneguis alguna persona interessant que té molts números de ser el teu amor d’estiu i, qui sap, si alguna cosa més… Gaudeix. La salut i els diners, bé.

 

TAURE 21-04/20-05

Quin agost t’espera, Taure! Viuràs una plenitud sexual que fa temps que no gaudeixes, amb la parella o amb amors esporàdics d’estiu. Amb tot, alerta amb la salut. Si aquest mes fas vacances, el teu cos i la teva ment t’ho agrairan, perquè has treballat molt dur durant tot l’any. Si encara has d’esperar, pren-t’ho amb calma.

 

BESSONS 21-05/21-06

A tu l’estiu no t’apassiona. La calor extrema t’angoixa, per això t’agrada tant l’agost, perquè cap a finals de mes ja podràs sortir al vespre amb màniga llarga. La frescor t’anima, et fa lluir, per això, aprofita per trepitjar el carrer quan cau el sol i per gaudir de les activitats que s’organitzen per tot el país. Potser hi coneixeràs algú…

 

CRANC 22-06/22-07

La teva salut passa per hores baixes, peèro no et preocupis perquè milloraràs. L’agost no serà el teu millor mes, però, a poco a poco, aniràs remuntant i acabaràs el mes amb un llegue repunt de la teva energia. No és el moment de llençar la tovallola, sinó de deixar-te cuidar i, sobretot, cuidar-te i estimar-te.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Ets el signe més egocèntric del Zodíac i ho saps. Però no passa res. La gent t’estima per la teva singularitat. Les teves ganes de cridar l’atenció provoquen tendresa entre les persones més pròximes a tu. Amb tot, vigila l’arrogància davant de desconeguts, perquè podries allunyar alguna persona que et pot aportar moltes coses bones…

 

VERGE 23-08/21-09

Aquest estiu no està sent facial per a tu. S’han ajuntat canvis i novetats, i no tot és positiu, però la teva capacitat de resiliència t’ajuda a afrontar-ho amb energia i positivisme. Amb tot, et pots permetre un moment de debilitat i de desfogar-te amb família i amics. Endavant, perquè l’agost també passarà.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Canvia aquest mal humor! Últimament estàs molt desagradable amb la gent que més t’estima, i reserves la bona cara per als altres. No és just. Tens ganes de vacances, de descansar, ho entenem, però pren-t’ho amb calma perquè tot arriba. Si aquest agost et toca treballar, aprofita que el rendiment de tothom està sota mínims i apreta el fre.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Aquest mes donaràs voltes a una decisión important, que pot repercutir en la tela economía. Recorda que els diners no ho són tot i que de vida només n’hi ha una. Si dediques toda la teva energia a treballar, et perdràs tota la resta. En canvi, gaudiràs d’una salut de ferro. Aprofita-ho per fer esport i aclarir la ment.

 

SAGITARI 22-11/22-12

L’estiu et va molt bé, Sagitari. Et sents en plena forma, tan físicament com mentalment, estàs alegre, amb ganes de conèixer gent i de sortir als vespres, de provar noves experiències… Que l’economia no t’acompanyi no et preocupa, perquè has descobert que pots fer moltíssimes coses sense gastar ni un euro. Aprofita-ho.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Un desengany amorós no és motiu perquè et tanquis a casa tot l’estiu. L’agost pot ser un mes fantàstic per conèixer gent nova i potser tornar-te a enamorar. Recupera les ganes de gaudir de les vacances i de fer aquell viatge que tanta il·lusió et feia. Viatjar sol també és una gran aventura!

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

No pares! Aquest estiu estàs al cent per cent. No te’n perds ni una. Gaudeix. No t’aturis. Aprofita les setmanes de bon temps que ens queden per endavant per divertir-te. Ja hi haurà temps a la tardor per tornar a ser més reflexiu i dedicar el temps a coses productives. L’agost és per procrastinar, juga!

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Quina estranya virolla ha fet la teva vida! D’una època extremadament positiva, ara et trobes amb alguns entrebancs que t’han desanimat. No t’enfonsis. La vida és això, moments bons i dolents, i són aquest darrers els que ens fan valorar i gaudir encara més dels primers. No desesperis, que tot tornarà aviat al seu lloc.