L’Horòscop de desembre: el tancament d’un cicle

L’Horòscop de desembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest serà un mes propici per a temes relacionats amb la vida sentimental. Si tens parella, dedica-li tot el temps que puguis però, si no la tens, aquí esperes a declarar-te? Els problemes han passat factura a la teva salut i un bon remei seria prendre molta aigua i fer exercici. D’altra banda, econòmicament passes per un bon moment i seria interessant invertir en la teva formació.

 

TAURE 21-04/20-05

Es preveuen conflictes de parella, ja que travesses per una etapa de certa agressivitat, mira de controlar les teves emocions. En l’apartat de la salut, vigila l’alimentació i, sobretot, mira d’abrigar-te al màxim, estaràs propensa als refredats. Pel que a l’economia, vigila amb les despeses. A la feina, possibles problemes amb els companys a causa de la teva impulsivitat.

 

BESSONS 21-05/21-06

Si has esperat molt temps a què t’arribi l’amor, ara és el moment de trobar-lo, però hauràs de tenir paciència. Després de setmanes intenses, és recomanable un bon descans per a recuperar la teva vitalitat. Quant a temes laborals, és conscient que el teu esforç no ha estat premiat, reclama un ascens. Econòmicament, vigila amb les despeses i no gastis impulsivament.

 

CRANC 22-06/22-07

Millor si deixes les qüestions sentimentals de banda, no és un mes propici per aquestes qüestions. Mira de fer un viatge sola, evitaràs moments de tensió i podràs recarregar piles, també podries practicar ioga o meditació. A la feina, millor afrontar els problemes, sense deixar que t’afectin massa. Si tenies ‘in mente’ una inversió, millor ajornar-la, no és el moment.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Les teves relacions sentimentals es tornen apassionades i un pèl esbojarrades, però això serà bo, deixant de banda un any molt complicat en aquest sentit. Pel que fa a la salut, pensa a fer exercici i vigila la teva alimentació. En l’aspecte laboral, bones notícies, èxit i sorpresa econòmica positiva. Malgrat tot, vigila a l’hora de fer grans regals i de malbaratar el que tant t’ha costat guanyar.

 

VERGE 23-08/21-09

Possibilitats de trobar una persona que pot canviar la teva vida però, si tens parella, el millor serà buscar l’harmonia en les teves relacions. En temes de salut, petits problemes que no aniran més enllà, ja que gaudeixes d’una gran forma física. A la feina, tens tots els ingredients per triomfar, així com a les finances, però vigila amb els temes fiscals i realitza alguna inversió.

 

BALANÇA 22-09/22-10

L’amor arriba quan més l’esperes i ara ha arribat el moment, així que, no desesperis. La teva salut és forta, però no abusis del menjar, i molt menys de les begudes, si no vols tenir problemes. A la feina, hauries de comunicar-te més amb els teus companys, ja que t’ajudaran a assolir les teves fites. Pel que fa a les finances, vigila amb les inversions que et proposin, no seran tan bones.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Torna l’activitat sexual a la teva vida, però hauràs de ser més romàntica i comprensiva, i fer costat a la teva parella. Vigila amb l’estrès laboral, ja que et poden produir problemes musculars, també seria interessant realitzar una visita al ginecòleg. Laboralment, bones perspectives, però prepara una bona planificació. És època de gran prosperitat i d’èxit financer, però no deixis de lluitar.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Evita els capricis i para més atenció a les teves relacions familiars, sobretot si tens fills, hauries de ser més comprensiu amb ells. Si practiques algun esport, vigila amb possibles accidents, també podries patir problemes digestius, millor si vigiles la teva alimentació. Si tens algun negoci, mira la manera de fer-lo créixer i controla les teves accions, si vols assolir l’èxit financer.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Practica la sinceritat amb la teva parella i mira de ser comprensiva, segur que trobeu la solució a tots els problemes. Pel que fa a la salut, mira de fer-te una revisió mèdica completa i vigila amb la teva alimentació. D’altra banda, els teus objectius professionals es faran realitat i els teus companys seran els responsables. Analitza molt bé les teves inversions, no arrisquis.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Hauries de comunicar-te més amb la teva parella, ja que les perspectives en aquest sentit són molt bones, però evita caure en la rutina. Pel que fa a la salut, has estat sotmesa a molt estrès, així que mira de descansar una mica. També és un bon moment per a realitzar inversions o per assolir l’ascens que estaves esperant a la feina però, si no tens cap ocupació, podria sorgir una oportunitat.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Ja saps que ningú coneix els teus sentiments, però és important que la teva parella sàpiga que l’estimes, has de ser més comunicativa. D’altra banda, si pateixes estrès, mira de descansar i vigila amb el sobrepès. Pel que fa a les despeses, controla el que gastes amb regals, ja que podries destinar una part a inversions. També es presentarà una bona oportunitat per a canviar de feina.