L’Horòscop de juliol: centra’t en el teu equilibri intern

L’Horòscop de juliol:
ÀRIES 21-03/20-04

És un gran mes per a la sensualitat i per als canvis, inclosos els viatges llargs. Pot ser que experimentis una metamorfosis personal, ja que el teu estat d’ànim serà molt bo i tindràs molta energia.

 

TAURE 21-04/20-05

Centra’t en el teu equilibri intern i pren aire fresc. Aprofita per cuidar la teva condició física i per enfortir el teu cos, i tracta de forma responsable i conscient tots aquells assumptes relacionats amb els teus sentiments.

 

BESSONS 21-05/21-06

Durant aquest mes sentiràs una temptació irresistible que t’impulsarà a estar entre persones, i és per això que no et perdràs cap esdeveniment social. Passa temps amb els teus amics i la teva vida quotidiana serà més plaent.

 

CRANC 22-06/22-07

És probable que tornin a la teva ment records agradables del passat que et facin trobar a faltar tot allò que se n’ha anat per sempre, però això també et farà respirar de forma alleujada, ja que ajudarà a curar.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest mes et portarà molt bon humor i una actitud molt positiva que res ni ningú no podrà espatllar. No silenciïs les teves emocions, deixa’t portar i gaudeix del bon temps i de la bona companyia per desconnectar.

 

VERGE 23-08/21-09

Pot ser una època repleta de festivitats excepcionalment agradables i, fins i tot, romàntiques. Serà una temporada de molts canvis que despertarà el teu afecte de forma agradable. Això farà que experimentis sentiments nous, com també noves idees.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Aprofita la teva productivitat per garantir l’èxit. D’aquesta manera podràs complir amb totes les teves obligacions i sentir-te realitzat, així que no esperis ni et posis traves a tu mateix. Tu pots, anirà bé.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Una onada de realisme entrarà a la teva vida, i això et farà pensar i planificar qualsevol tema abans de començar-lo. Amb això aconseguiràs boca badar a alguna persona del teu entorn immediat, així que aprofita-ho.

 

SAGITARI 22-11/22-12

La intuïció aflorarà a la superfície, ajudant a resoldre molts temes que t’han estat molestant durant molt temps. Gaudeix del bon humor sense oblidar la moderació. Així mantindràs un equilibri molt bo que t’acompanyarà tot el mes.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Enfoca’t i concentra’t en les teves aspiracions espirituals i materials. Només necessites pau, tranquil·litat i la presència de persones properes a tu que et transmetin bones energies. D’aquesta manera assoliràs les teves metes més aviat.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

T’acompanyarà una bona ratxa que, sens dubte, no podràs desaprofitar. És possible que aparegui un nou projecte de vida pel que hauràs de lluitar, així que no facis cas a les persones que facin tot el possible per frustrar els teus plans.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Tindràs impulsos somiadors. Per una banda, és bo escapar del soroll i el bullici de la vida quotidiana, ja que això t’ajuda a conèixer-te millor, però no dubtis en acudir a persones de confiança si et trobes en una situació de necessitat.