L’Horòscop d’octubre: un mes propici per les relacions

L’Horòscop de maig:
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest serà un mes propici per a cultivar les relacions socials i per a consolidar la teva relació de parella, així que aprofita per sortir i per compartir experiències amb els altres. Pel que fa a l’economia, es presentaran oportunitats de negoci o alguna mena d’inversió, que comptarà amb la col·laboració de familiars o amics. En temes de salut, vigila amb la teva dieta. 

 

TAURE 21-04/20-05

Octubre serà un mes mogut en aspectes sentimentals i marcarà l’esdevenir de les teves relacions, així que mira de confiar més en la teva parella i oblida els problemes del passat. En temes laborals, et sentiràs líder i prendràs la iniciativa en nous projectes. Pel que fa a la salut, cap dada significativa, però mira de controlar l’estrès i la irritabilitat. 

 

BESSONS 21-05/21-06

Es presenten bones oportunitats en l’aspecte amorós, però hauràs de prendre la iniciativa en una oportunitat que ja fa temps que t’espera. En qüestions laborals, octubre et portarà canvis positius, però hauràs de lluitar els acords amb companys i superiors. D’altra banda, malgrat que gaudiràs de bona salut, hauràs de vigilar amb la manca de concentració i amb temes respiratoris. 

 

CRANC 22-06/22-07

Bon moment per enfortir les teves relacions de parella. Si et deixes portar per ella, segur que consolidareu la vostra relació. Excel·lent moment per a  la creativitat i per a posar a prova els teus talents naturals, que podràs posar en pràctica en el teu entorn laboral. Si estàs embarassada, consulta al teu especialista, ja que podrien sorgir algunes complicacions. 

 

LLEÓ 23-07/22-08

Si tenies pensat fer reformes a la teva llar, aquest és el moment més adient per a fer-ho i, si comptes amb l’ajuda dels teus familiars, serà important per a enfortir les vostres relacions. Professionalment, s’acaba letapa d’estancament professional i s’obren nous horitzons, que implicaran canvis importants. Seria interessant realitzar exercici per millorar el teu estat físic.  

 

VERGE 23-08/21-09

Les relacions amb els fills milloraran durant l’octubre i la teva comunicació envers els altres es veurà molt afavorida. Vigila amb la teva economia, despeses imprevistes poden malmetre les teves finances, així que mira d’invertir en coses realment necessàries. D’altra banda, és recomanable que paris atenció a possibles problemes respiratoris, al·lèrgies o problemes de la pell. 

 

BALANÇA 22-09/22-10

Període d’introspecció en el qual sentiràs la necessitat d’explorar nous horitzons, tant pel que fa a les teves relacions socials i de parella, com també en l’àmbit professional. No deixaràs de banda les teves responsabilitats, però sentiràs la necessitat de viatjar i d’adquirir més coneixement. També és un moment propici per a rellançar la teva autoestima, que estava molt baixa. 

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Octubre serà un mes que et convidarà a fer un canvi radical en les estructures de la teva vida. Aprofita aquesta oportunitat per a multiplicar la teva productivitat i els rendiments econòmics, malgrat que moltes vegades pensis que el teu esforç no està suficientment recompensat. Això sí, gaudiràs de molta energia, força física i un gran estat d’ànim. 

 

SAGITARI 22-11/22-12

Prepara’t perquè la teva libido estarà en el seu punt més culminant i això et portarà a un augment del teu desig sexual i a gaudir més dels moments d’intimitat. Pel que fa a l’economia, aquest mes gaudiràs de certa estabilitat econòmica, ja que has guanyat molt en seguretat. Només cal que vigilis i descansis el temps suficient, ja que patiràs problemes d’insomni. 

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Finalment, acabaràs amb les interminables reformes de la llar i això et farà gaudir d’unes immillorables relacions familiars. En l’aspecte econòmic, si tens projectes pendents de materialitzar, existeix la possibilitat que una aliança estratègica t’ajudi a culminar-los. Comptaràs amb la suficient energia per a poder afrontar qualsevol fita que vulguis assolir aquest mes. 

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Els problemes que no et deixaven avançar en l’àmbit de les relacions, desapareixen durant aquest mes i donaran un nou impuls a la teva vida. D’altra banda, la teva preocupació aquest mes girarà entorn d’assolir una major projecció professional i acabaràs rebent el reconeixement que busques. Però, quan l’hagis aconseguit, busca temps per a descansar i relaxar-te. 

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Si el teu desig és tenir descendència, aquest és un mes propici per a posar fil a l’agulla, ja que els teus projectes personals rebran un important impuls. Octubre és un mes que et convida a viatjar i a enriquir-te culturalment. També pots iniciar algun curs o carrera de l’activitat que més t’agradi. Finalment, t’alliberaràs de les càrregues del passat i augmentarà la teva autoestima.