L’Horòscop de setembre: un mes ple de sorpreses

L’Horòscop de setembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Un ésser estimat, possiblement un ex, torna a la teva vida i això t’omplirà de joia. A partir del dia 16 gaudiràs de moltes sortides i actes socials en els quals podries trobar parella, si és que encara no la tens; però si tens parella, hauries de parar-li més atenció. Amb el Sol i Venus a Verge, les situacions complexes gaudiran d’una ràpida solució. 

 

TAURE 21-04/20-05

T’atreviràs a expressar-te i a dir coses que mai t’hauries imaginat i, si ets creativa, t’ajudarà a ascendir en l’àmbit professional. Pel que fa a l’amor, et podria arribar una petició de compromís o matrimoni, reflexiona i tria la millor opció, si estàs entre dos amors. Però, no només es preveuen canvis en l’amor, també en altres aspectes de la vida, aprofita l’ocasió. 

 

BESSONS 21-05/21-06

La teva situació amorosa pren un nou impuls i hauries de parar atenció i reflexionar sobre errades anteriors. Així que, no et desanimis perquè els problemes se solucionaran. Però, si no tens parella, una aventura està a punt de començar. Independentment, analitza-la bé abans de prendre cap compromís. Pel que fa als teus objectius personals, aparta’t de persones envejoses o no avançaràs.

 

CRANC 22-06/22-07

Trobaràs persones que no estaran en sintonia amb les teves idees, però tu les defensaràs aferrissadament. És més, per assolir els teus objectius professionals, no dubtaràs a utilitzar qualsevol mitjà que estigui al teu abast. Període propici per assolir noves amistats i per fer el primer pas envers la persona que t’agrada. També guanyaràs en confiança i retrobaràs la il·lusió.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Mostra’t tal com ets i podràs treure més profit de totes les situacions. Si somiaves materialitzar un projecte, aquest es farà realitat, ja que a final de mes gaudiràs de grans satisfaccions. Pel que fa al tema sentimental, si prens la iniciativa, la teva relació anirà d’allò més bé. Així que, mira de viure la vida plenament i no busquis els tres peus al gat, ja que pots ser plenament feliç.

 

VERGE 23-08/21-09

Seràs una persona força més reflexiva, creativa i no descartaràs iniciar nous projectes en la teva vida. Necessites posar ordre en tot el que fas i això t’ajudarà amb les relacions familiars o socials, però serà en el terreny professional on no trobaràs tantes facilitats, ja que es produiran petits problemes però fàcils de resoldre. Pel que fa a l’amor, ha arribat l’hora de congeniar amb la parella.

 

BALANÇA 22-09/22-10

No siguis impacient, et podràs alliberar de tots els problemes amb l’ajuda dels teus, segur que et donaran bons consells. Cap a final del mes patiràs una lleugera baixada d’energia, però serà circumstancial, no pateixis, fes una escapada i això et donarà un nou impuls. Pel que fa a l’amor, ja has après dels fracassos anteriors i ara veus les coses d’una altra manera, equivocar-se enriqueix.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Tot el que havies de planificar i organitzar, el podràs realitzar sense gaire esforç; però això t’obligarà a fer una neteja del teu voltant i a posar ordre en la teva vida. Seria interessant aplicar la previsió i la prudència en les teves accions, això et permetrà gaudir de nombroses oportunitats. Gaudiràs d’èxit en tots els vessants de la teva vida, tant professional com en l’amor, tens sort.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Esforç i paciència serà el binomi que et permetrà assolir els teus objectius, ja que aquest no és el millor moment per a iniciar cap projecte. Si aconsegueixes ser reflexiva i prudent, els canvis positius arribaran cap a final del mes, així que mira de gaudir d’estones d’oci o implicat en alguna tasca solidària i els astres t’acompanyaran. Pel que fa a l’amor, l’èxit et somriu durant tot el mes.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Setembre ve farcit de sorpreses i seria interessant controlar els teus nervis, ja que no totes seran bones. Si ets forta, podràs afrontar totes les proves amb èxit, treu totes les energies positives que puguis i triomfaràs. En qüestions sentimentals, l’amor truca a la teva porta, així que deixa’t arrossegar i mira de gaudir del moment, ja que no tot és tan negatiu com semblava.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Aspectes com ara la creativitat o el desenvolupament dels projectes, es veuran enfortits per la influència positiva dels astres. L’experiència d’errors del passat t’ajudarà a reflexionar sobre les teves decisions i això t’ajudarà per poder assolir una situació privilegiada. Pel que fa a l’amor, aquest serà un mes ple d’èxit, sobretot si surts a les nits, confia en tu mateixa i triomfaràs.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Èxit rotund, tant en el terreny personal com sentimental, demana tot el que desitgis i segur que es complirà. Si comptes amb projectes arriscats, segur que s’acaben complint, només cal que superis la por al fracàs. En l’aspecte sentimental, si la situació no era la més desitjada, les coses milloraran, i molt, però si no tens parella, les oportunitats seran nombroses i no les has de deixar escapar.