L’Horòscop de febrer: un cicle de canvis profunds

L’Horòscop de febrer:
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest mes podràs fer front a problemes que no tenien solució i et motivaran per fer canvis importants a la teva vida. Això sí, mira de controlar els teus impulsos perquè et poden portar més d’un problema. D’altra banda, els temes sentimentals estaran en plena ebullició.

 

TAURE 21-04/20-05

És un moment molt indicat per prodigar-te en diferents actes socials i per potenciar les teves capacitats comunicatives. És una època propícia per canviar els teus hàbits i convertir-los en més saludables i seria interessant practicar algun esport per afavorir el teu metabolisme.

 

BESSONS 21-05/21-06

Moment de canvi i de practicar amb noves fantasies, sobretot en l’àmbit de relacions socials, que t’aportaran nous coneixements. És un moment complicat, però t’ajudarà a solucionar problemes del passat. Sobretot, no confiïs en tothom, algú es voldria aprofitar de la teva bona fe.

 

CRANC 22-06/22-07

Aprofita el moment per rellançar els teus projectes, ja que podràs assolir els teus objectius, especialment en les relacions sentimentals, ja que estaràs especialment sensitiva. Si ets artista, aquest mes serà especialment bo per a la teva creativitat.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest serà un mes de canvis importants i necessitaràs la teva intuïció per saber a on has de centrar els teus objectius. Pensa que, per poder consolidar els teus projectes, encara hauràs d’invertir molt a ajudar als altres. Pel que fa a temes sentimentals, viuràs moments molt intensos.

 

VERGE 23-08/21-09

Vigila i no et deixis portar per qualsevol cant de sirena, mira de ser molt pragmàtica i evitaràs més d’un ensurt. Però, serà en el terreny sentimental on trobaràs més satisfacció, sobretot pel que fa a les relacions de parella. Pel que fa als teus objectius, mira que siguin més realistes.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Els teus projectes prenen cos, però seria recomanable comptar amb l’ajuda d’algú per poder-los dinamitzar. A partir del dia 7 s’obriran noves oportunitats en tots els terrenys i estaràs molt sol·licitada, prodiga’t en actes socials. Pel que fa a les relacions sentimentals, et trobaràs en situacions molt tendres.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Moment de màxima harmonia i de solució de problemes d’àmbit social, també d’accelerar tots els teus projectes, sobretot els que vas iniciar l’any passat. Gran moment per a les finances i per a les relacions sentimentals; sobretot per a tancar transaccions comercials i per dinamitzar projectes laborals.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Estaràs especialment sensible per captar moltes coses que els altres no poden veure, es potenciarà el teu poder de percepció. Això t’ajudarà a fer un canvi de vida radical, perquè necessitaràs nous al·licients i serà molt positiu pel teu futur. Bon moment per a les relacions afectives.  

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Aquest serà un mes especialment intents pel que fa a les teves relacions socials i això és quelcom que no t’acaba d’agradar, ja que necessites els teus moments de solitud per poder reflexionar. Aquestes relacions et faran descobrir nous coneixements, que et faran entendre més bé la vida.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Canvis constants i profunds durant tot el mes, amb certs obstacles pel camí, però amb la suficient energia com per a poder-los superar sense grans problemes. També és bon moment per potenciar el teu poder negociador, ja que tindràs sort.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Aquest mes veuràs la llum al final del túnel, deixaràs enrere tots els problemes i entraràs en una etapa daurada. Si tens projectes importants, contacta amb persones influents perquè t’ajudaran a desenvolupar-los, la sort està amb tu i l’has d’aprofitar. Si tens parella, viuràs moments feliços.