L’Horòscop de juny: cuida família i amics

L’Horòscop de juny:
ÀRIES 21-03/20-04

L’arribada de l’estiu et portarà coses bones: si tens algun projecte en ment, durant les pròximes setmanes es materialitzarà. Et trobaràs pletòric i bé de salut, i amb moltes ganes d’obrir-te a l’amor: si tens parella, et reenamoraràs, i si no en tens, és un bon mes per obrir-se i conèixer gent interessant. No facis despeses innecessàries.

 

TAURE 21-04/20-05

Un mes complicat. Però no desesperis, perquè tot es posarà al seu lloc. Alguns dels assumptes que portes arrossegant des de fa mesos s’aniran resolent i començaràs l’estiu sense llast. Els teus esforços econòmics començaran a donar resultats i respiraràs més tranquil. Al llarg del mes t’aniràs retrobant a tu mateix.

 

BESSONS 21-05/21-06

Després de l’activitat del mes passat, et vindrà de gust un període més reflexiu. Voldràs passar més temps a casa, sol o amb poca companyia, per estar amb tu, llegir, pensar, descansar… Això no vol dir que t’aïllis del món, sinó que tens més ganes de cuidar-te i dedicar-te temps. Quant a l’economia, no estiris més el braç que la màniga.

 

CRANC 22-06/22-07

És l’hora de deixar de lamentar-se. Tens els astres de la teva part i els mals moments només han estat això, moments. Comptes amb el suport i l’amor incondicional de la teva família i això ha de ser suficient per adonar-te que ets una persona molt valuosa. Recupera l’autoestima i gaudeix del que vindrà.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Recorda que no ets el centre del món. Ets genial, cert, però no ets l’única persona que ho és. Al teu voltant hi ha gent fabulosa que t’admira i t’estima, però que no gosa apropar-se més a tu perquè desprens certa arrogància. Abaixa la guàrdia. Si gaudeixes de certa comoditat econòmica, fes alguna escapada a la vora del mar i recarrega energies.

 

VERGE 23-08/21-09

Els últims mesos han estat complicats, ja que venen canvis que no havies desitjat. Però ets un signe fort, i ets capaç de superar qualsevol dificultat. Això sí, si et fa falta, no dubtis a demanar ajuda. Quant a l’economia, sigues conservador i no gastis compulsivament. L’entrada de l’estiu serà molt beneficiosa i t’aportarà energia.

 

BALANÇA 22-09/22-10

De vegades ets un signe que es pot comportar de manera molt cretina. Deixa la prepotència i mostra’t com ets realment. Això permetrà que una persona a la qual atreus físicament s’acosti a tu i en pot sortir alguna cosa més que una aventura d’estiu. No siguis garrepa i fes algun regal a algú que estimes.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

El mes de juny no transitarà fàcilment. Se’t farà llarg i dur, però no desesperis perquè, al final, obtindràs la recompensa a la teva paciència i perseverança. L’entrada de l’estiu serà favorable a nous projectes, i si estàs pensant a canviar de feina se t’obriran algunes oportunitats. Reflexiona bé abans de prendre cap decisió.

 

SAGITARI 22-11/22-12

El treball realitzat les últimes setmanes tindrà la seva recompensa, ja que et començaràs a trobar millor en tots els aspectes: més vitalitat i més autoestima. Però no abaixis la guàrdia, el treball és constant. En termes econòmics no passaràs pel millor moment: espera una mica abans d’organitzar les vacances perquè vindran temps millors.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Continua l’estabilitat en la teva vida, i això és positiu perquè els canvis et trasbalsen. És un moment de tranquil·litat tant en la feina com en l’economia i la parella. Ara bé, aquest mes potser vols fer obres a casa i et pot desestabilitzar. Pensa si realment és urgent o ho pots ajornar. Aprofita el bon temps per estar en contacte amb la natura.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Ets el signe més afortunat del mes. Durant el juny tot et vindrà de cara, i la teva agenda social traurà fum. Pensa a posar el fre de tant en tant i dedicar-te un temps de relaxament, perquè tanta activitat t’esgotarà. Als estudis o a la feina tot anirà rodat. Si estàs receptiu a l’amor, el trobaràs.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Si has sabut cuidar la família i les amistats, aquest mes rebràs moltes propostes d’oci interessants. Aprofita-ho. L’economia no estarà per llençar coets, però encara et podràs permetre algun caprici. Fes més cas als senyals del teu cos, que t’adverteixen que has de prendre cura de la teva salut. L’exercici físic t’ajudarà.