L’Horòscop del mes de maig

L’Horòscop de maig:
ÀRIES 21-03/20-04

És hora de donar-li un canvi a la teva vida i d’emprendre aquest negoci que tens al cap. Maig serà un bon mes per a invertir i millorar les teves finances, la sort estarà del teu costat. Sorgiran reunions i sortides amb amics durant tot el mes. Per això, procura no excedir-te i cuida de la teva alimentació. Seria començar a fer activitat física.

 

TAURE 21-04/20-05

Temps de canvis per als nadius d’aquest signe. Començaràs el mes de maig fent algun canvi d’imatge i de casa. Tancament d’un cicle i començament d’un de nou. Aquest serà un bon període perquè comencis a desenvolupar bones relacions personals i professionals. Vigila el teu pressupost i estalvia, ja que et farà molta falta per als mesos següents.

 

BESSONS 21-05/21-06

El mes de maig es presenta molt prometedor per a les nascudes sota aquest signe. Les aventures amoroses, per a les solteres, estaran a l’ordre del dia. Sorgirà la possibilitat de realitzar un viatge de plaer, on coneixeràs a una persona molt interessant per a la teva vida. La influència de Venus en el teu signe augmenta la teva facilitat per a comunicar-te i potencia el teu encant natural.

 

CRANC 22-06/22-07

Deixa’t portar per la teva intuïció i els teus sentiments perquè no t’equivocaràs. Tindràs la suficient claredat mental per prendre decisions que et portin per bon camí. És un mes propici per a desenvolupar nous projectes professionals que et donaran importants rèdits. Vigila la teva salut i aprèn a gestionar les teves emocions.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Moment per a desprendre’t de tot allò que no aporta res positiu a la teva vida. Enfronta les teves pors i comença de nou, si és necessari. La teva capacitat i talent seran valorats pels teus caps. Procura no descuidar l’alimentació ni l’activitat física, ja que seran claus per a mantenir-te amb energia i entusiasme durant tot el mes.

VERGE 23-08/21-09

L’àmbit laboral serà l’àrea més important per als nadius del signe, durant el mes de maig. Concretaràs negocis fins al moment impossibles, i obtindràs el reconeixement pel teu acompliment laboral com mai abans l’havies tingut. Si vols alliberar una mica de tensió i l’estrès del mes, seria bo que organitzessis algun viatge de plaer amb bona companyia.

BALANÇA 22-09/22-10

Durant el mes de maig la teva vida social es reactivarà, les trobades amb familiars i amics estaran a l’ordre del dia. Procura no descuidar la teva relació de parella, ja que poden sorgir alguns malentesos. Pot ser que et sentis amb falta d’energia i desgana, durant tot el mes, per això, vigila la teva alimentació i no mengis en excés.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

No descuidis la teva relació de parella. Procura no alterar-te i mantenir el bon diàleg, durant tot el mes. Escolta els consells que et donaran algunes persones idònies del teu entorn, no et tanquis a la comunicació. Vigila les despeses innecessàries i cuida més que mai la teva economia. Tracta de realitzar activitat física a l’aire lliure i mantingues una dieta saludable.

 

SAGITARI 22-11/22-12

L’entrada del Sol i Mercuri, a la Casa VII de Sagitari, afavoreix la consolidació dels compromisos existents, a través de l’anunci de festejos, matrimonis, societats o renovació de vots. Molts nadius sentiran desitjos de canviar de carrera o professió en la primera part del mes perquè veuran la possibilitat de desenvolupar les seves capacitats en un altre àmbit.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Tindràs la possibilitat d’aconseguir una nova i millor ocupació, o d’augmentar els teus ingressos, a través d’una activitat extra. A causa de la presència de Júpiter en Sagitari, a la Casa XII, maig serà un bon moment per a alliberar-te de vells lligams i estructures rígides. És un excel·lent període per a dedicar temps a la llar i a la família.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Et sentiràs amb ganes de construir i avançar cap als teus objectius amb més fermesa que mai. Aquest mes tindràs un contacte més obert amb el teu entorn que millorarà la prosperitat en tots els aspectes. A mitjans de mes signaràs convenis i contractes que et generaran interessants beneficis a curt termini.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Inestabilitat econòmica. Vigila els teus ingressos i no malgastis els diners. La prudència serà la teva gran aliada per a portar amb èxit les teves finances. Durant tot el mes de maig, i fins a principis de juny, Urà es trobarà en Aquari, a la Casa XII dels nadius del signe, la qual cosa propiciarà els malentesos, les rivalitats i la possibilitat que siguin enganyats.