L’Horòscop de març: un mes per a meditar

L’Horòscop de maig:
ÀRIES 21-03/20-04

Viuràs grans transformacions a nivell personal i laboral. L’inici de noves amistats et permetrà crear aliances estratègiques i generar excel·lents oportunitats. Para atenció als senyals que es presentin en el teu entorn.

 

TAURE 21-04/20-05

Paciència i perseverança seran la clau per a viure un mes d’intensa activitat social. Controla l’ansietat i tota mena d’excessos. Practicar esports i activitats a l’aire lliure t’afavoriran per a mantenir l’equilibri i el teu benestar personal.

 

BESSONS 21-05/21-06

Retrobament amb vells amors i amistats. Mes propici per a l’inici de noves relacions que et donaran estabilitat emocional i et permetrà trobar-te amb la teva essència. La influència de Saturn en el teu signe afavoreix la planificació de viatges a l’exterior amb bona companyia.

 

CRANC 22-06/22-07

Evita generar tensions a nivell familiar i procura mantenir la calma. Inesperat inici d’un nou vincle amb una persona del teu cercle pròxim. L’ingrés de Venus en el teu signe t’impulsarà en la cerca de nous desafiaments.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Comunicar-te amb la teva fluïdesa amb el teu entorn serà fonamental per evitar malentesos. Arribaran noves propostes i acords a nivell laboral que et portaran tranquil·litat econòmica i financera, aprofita les oportunitats.

 

VERGE 23-08/21-09

Gaudiràs de bons moments amb la teva família i amics a nivell emocional. La influència de Neptú afavorirà l’intercanvi d’idees i propiciarà l’arribada d’interessants projectes financers.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Moment ideal per reprendre assumptes pendents que tenies oblidats. L’entrada de Venus en el teu signe predisposa al romanticisme i a la intimitat. Experimentaràs noves sensacions que et posaran en contacte amb tu mateixa.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Període positiu per entaular relacions de parella. Etapa de canvis laborals que generaran millores econòmiques i professionals. No et resisteixis al canvi i venç les teves pors, confia en la teva capacitat per resoldre les situacions que es presentin.

 

SAGITARI 22-11/22-12

La inspiració i l’originalitat estaran presents durant tot el mes de març, la qual cosa et permetrà realitzar modificacions a la teva llar i alguns canvis a nivell personal. Rebràs bones notícies en l’àmbit laboral que milloraran la teva carrera professional.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Etapa favorable per millorar la teva imatge i autoestima. Mes propici per crear llaços importants que perduraran en el temps i et permetran lluir la teva autenticitat. Analitza amb prudència les propostes financeres que rebis per evitar riscos innecessaris.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Assumeix amb responsabilitat i entusiasme els nous reptes que et proposen. Treballa amb flexibilitat. Para atenció a noves idees i avala la possibilitat d’equivocar-te. Resoldràs de manera eficaç alguns conflictes familiars que sorgeixin al llarg del mes.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Moment de prendre decisions significatives que seran transcendents per al teu futur. Hauràs de definir un nou pla d’accions que tindrà repercussions positives en la teva vida. La prudència en qüestió de salut t’ajudarà a mantenir hàbits saludables.