Paul Newman, una icona de la moda

Paul Newman no hi va haver més que un. Pocs actors van aconseguir la fama de galant del cinema amb aquell inimitable sentit de l’estètica. A l’intèrpret l’adornaven amb infinitat de virtuts físiques potenciades per la brillantor d’aquells ulls blaus.

I el seu llegat, com a icona d’estil, continua vigent gràcies a totes aquelles imatges que el van fer pujar a la meca del cine com un tipus cool. Home clàssic en les formes i en l’estil d’aquelles peces que utilitzava. Pocs com ell han lluit tant, evidentment, amb el permís de James Dean.

Aquesta temporada reviurem el seu esperit, amb un gest de complicitat, on les col·leccions d’home no ens deixaran indiferents.

Pantaló negre carrot fit de cintura elàstica amb plecs frontals, d’ASOS. (29,95 euros)
Pantaló negre carrot fit de cintura elàstica amb plecs frontals, d’ASOSJersei de caixmir i seda, en color blau clar, d’ERMENEGILDO ZEGNA.
Jersei de caixmir i seda, en color blau clar, d’ERMENEGILDO ZEGNAJersei Premium de color beix, de caixmir, d’ERMENEGILDO ZEGNA.
Jersei Premium de color beix, de caixmir, d’ERMENEGILDO ZEGNAPantaló Premium de color beix, de caixmir, d’ERMENEGILDO ZEGNA.
Pantaló Premium de color beix, de caixmir, d’ERMENEGILDO ZEGNACàrdigan Taccicuno de caixmir, d’ERMENEGILDO ZEGNA.
Càrdigan Taccicuno de caixmir, d’ERMENEGILDO ZEGNAGorra de llana Pitti, d’ERMENEGILDO ZEGNA.
Gorra de llana Pitti, d’ERMENEGILDO ZEGNAPerfum GENTLEMAN, de GIVENCHY. 55 euros.
Perfum GENTLEMAN, de GIVENCHYFulard de llana, d’ERMENEGILDO ZEGNA.

Fulard de llana, d’ERMENEGILDO ZEGNA