Beauty Tips by Gala Perfumeries: fragàncies pel Dia del Pare

S’acosta el Dia del Pare i amb ell arriben una sèrie de novetats masculines que us expliquem a continuació. Quina és la que us encaixa per regalar? A Gala Perfumeries estarem encantades d’aconsellar-vos en les nostres perfumeries.

CK Everyone eau de toilette de Calvin Klein

Per compartir amb la parella. Una fragància neta, verda, cítrica. CK Everyone és una aroma sense gènere molt actual que celebra la llibertat infinita de l’auto expressió. Amb un perfum multifacètic és fresc i provocatiu. Construït sobre l’icònic llegat de CK One, aquest nou aroma és vegà, compost d’alcohol d’origen natural i infós amb ingredients derivats també d’origen natural, fent d’aquesta fragància la primera fragància “clean” de Calvin Klein.

CK Everyone eau de toilette de Calvin Klein per al dia del pareWanted Man Tonic eau de toilette d’Azzaro

Una frescor explosiva per a l’home dinàmic i intrèpid. Elegant en qualsevol circumstància que desitja viure noves experiències superant els seus límits amb elegància i desimboltura. És un perfum fresc i estimulant. La llimona verda confereix una frescor vibrant. El gingebre especiat i estimulant intensifica la frescor explosiva.

Wanted Man Tonic eau de toilette d’AzzaroStronger with you freeze eau de toilette de Giorgio Armani

Presentada en una ampolla gelada per demostrar la frescor d’aquesta nova aroma i crear una connexió sensorial amb la mà que la sosté. La signatura del conyac en el perfum ha estat conservada i modificada en una nova variació brillant. La seva intensitat en la seva ampolla gelada revela una fragància fresca però potent i duradora. Una fragància refrescant i aromàtica amb notes de llima.

Stronger with you freeze eau de toilette de Giorgio ArmaniL’Homme Rochas eau de toilette de Rochas

És un eau de toilette oriental fougère, una fragància que es presenta com l’home perfecte per acompanyar a Mademoiselle Rochas al seu costat.

Misteriosa i amb molt caràcter, l’eau de toilette té una composició que crea addicció. Una elegància parisenca per als homes d’avui que estimen els temps moderns.

L’Homme Rochas eau de toilette de RochasDior Homme eau de toilette de Christian Dior

És una combinació atractiva de potència i frescor. Intensament boscós i masculí, la seva fragància agafa i deixa una impressió permanent. Dior Homme és un home confiat en la seva força i tendresa.

Dior Homme eau de toilette de Christian DioAcqua Di Giò Profondo eau de parfum de Giorgio Armani

Una aroma ressaltada per tons de fusta i verds que aporten una sensació perfumada natural, fresca i refrescant. Una essència de sentiments estimulants, frescos i equilibrats.

Acqua Di Giò Profondo eau de parfum de Giorgio ArmaniLoewe Solo Mercurio eau de parfum de Loewe

El primer eau de parfum de la família Loewe Solo, una fragància profunda i misteriosa on destaca més que mai el contrast dels seus acords contraposats, però perfectament equilibrats, que fa que el perfum perduri estable al llarg del temps. Amb gerani i fulles de figuera, es contraposa a l’animal amb ambre i mesc, generant una dualitat fascinant. L’acord especiat, on destaca la dolçor de la regalèssia i el tabac o la mel, es complementa amb la frescor de l’aroma hesperide, de mandarina i taronger, creant una harmonia sorprenent i moderna.

Loewe Solo Mercurio eau de parfum de LoewePolo Deep Blue Parfum de Ralph Lauren

Un perfum estimulant que s’obre en la seva sortida amb una onada de cítrics refrescants i un mango verd que amplifica la seva aroma amb CristalFizz per potenciar la intensitat i la frescor. En el seu cor, el xiprer aromàtic i l’argila afegeixen un altre nivell de sofisticació, frescor i sensualitat. El seu perfum acaba amb unes notes de fons espurnejants de mineral salat, Deep Ocean Accord per energitzar i activar.

Polo Deep Blue Parfum de Ralph LaurenL’Homme Le Parfum eau de parfum d’Yves Saint Laurent

Creat pensant en l’home, intentant trobar aquest accessori que necessita per potenciar el seu costat més masculí. L’Homme és l’expressió de la masculinitat contemporània. El seu perfum fresc, amb detalls de fusta i el seu halo magnètic i sensual et conquistarà. Les notes principals d’aquest eau de parfum, són un acord superior afruitat fresc que s’enforteix amb una rica barreja de fustes precioses: caixmir, ambre gris i cedre.

L'Homme Le Parfum eau de parfum d’Yves Saint Laurent1 Million Parfum de Paco Rabanne

El perfum One Million. Una base de cuir floral plena d’energia solar. Un perfum per a homes que desafia els efectes de la matèria i provoca sensacions oposades per aconseguir sempre més opulència.

1 Million Parfum de Paco RabannePasha parfum de Cartier

Una nova fragància amb una signatura profundament intensa aportada per la calor de la fusta de sàndal. Un rastre d’ambre sensual i confiat.

Pasha parfum de Cartier