Cars Pyrénées va presentar un nou espai per a Jaguar i Land Rover

El passat dijous, dia 6 de febrer, Cars Pyrénées va inaugurar oficialment les reformades instal·lacions que acolliran els vehicles de les marques britàniques Jaguar i Land Rover.

Fotos: Cristian Andrica

Presentació de les noves instal·lacions de Cars PyrénéesEl nou recinte comercial, ideat per Cars Pyrénées, busca que l’experiència del client sigui més agradable, amb una combinació d’elements de disseny d’avantguarda i les millors prestacions tecnològiques. Jaguar i Land Rover són les dues marques premium que tindran la seva ‘residència’ dins d’aquest espai.

Range Rover Velar a noves instal·lacions de Cars PyrénéesDes de pantalles LED amb projeccions dels nous llançaments dels fabricants britànics, fins a sala de reunions i despatxos accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, els més de 700 metres quadrats de construcció permeten exhibir fins a sis cotxes a la sala d’exposicions, segons va explicar l’equip de màrqueting d’Automòbils Pyrénées.

Cotxe Jaguar F-type a les noves instal·lacions de Cars PyrénéesLa jornada inaugural va comptar amb la presència dels diferents comercials del Grup Pyrénées, així com el seu president, Patrick Pérez, qui va arribar acompanyat de la seva dona, Cristina Urbiola de Pérez, vicepresidenta de la fundació Jacqueline Pradère. Tanmateix, representants de Jaguar i Land Rover Espanya van ser partícips de la vetllada, amenitzada pels deliciosos aperitius d’Espícula i els refrescants còctels de Martini Fiero. Mentrestant, un SUV Range Rover Velar i un esportiu biplaça Jaguar F-Type van delectar la vista de tots els convidats.Representants del Grup Pyrénées

Isidre Gil, gerent de la divisió d’automoció del Grup Pyrénées Andorra, va refermar que la nova imatge del recinte busca compaginar els valors d’excel·lència i d’innovació, per a satisfer les necessitats dels seus clients més selectes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Degustació de Martini Fiero a les noves instal·lacions de Cars Pyrénées