15a posició per al biker Adrià Regada a Banyoles

El passat 26 de febrer, l’andorrà Adrià Regada, biker del JormaBike-ACA, va assolir la 15a posició de la classificació general en la categoria Junior, a la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point, que va tenir lloc a la localitat gironina de Banyoles.

Del 24 al 26 de febrer, Banyoles es va consagrar com la catedral del Mountain Bike, ja que va aplegar als millors ciclistes del món en aquesta especialitat. Els més reconeguts corredors del Top -10 mundial es van donar cita al Pla de l’Estany per participar en el Short Track i la prova XCO (Cross Country Olímpic), una de les cites més importants de l’any, fora de la copa del món. Entre els participants van destacar noms com ara Henrique Avancini, Loana Lecomte, Davidad Valero, Anne Terpstra i Luca Keller, entre d’altres.

La cursa va comptar amb 9 sortides i es va estrenar amb les proves de Short Track femení i masculí. El diumenge 26 de febrer van tenir lloc les dues competicions més destacades del cap de setmana a Banyoles, amb les proves elit en la categoria masculina i femenina. També es va celebrar la cursa del circuit UCI Juniors Sèries, en la qual van participar algunes de les joves promeses andorranes.  Adrià Regada, biker del JormaBike-ACA, va assolir la 15a posició de la classificació general en la categoria Junior. Roger Turner va ocupar la 52a posició de la mateixa categoria, mentre que Bernat Sasplugues es va situar al 66è lloc i César Da Cunya a la 71a posició. En la categoria sub 23, Nuno Gómez va quedar en el 65è lloc.

Participació de JormaBike-ACA a l’Internacional XCO Chelva

Enguany, Jomabike juntament amb la Federació Andorrana de Ciclisme han fet un salt en les competicions, tant a nivell nacional com internacional. Amb la participació de l’equip andorrà a l’Internacional XCO Chelva van donar el tret de sortida a la temporada. En un circuit molt tècnic, però molt ben traçat, el biker del JormaBike-ACA va assolir una 15 plaça en la categoria, Roger Turner la 33a posició, Bernat Sasplugues un 55è lloc i César Da Cunya la 57a plaça. En la categoria sub 23, Nuno Goméz va assolir una 55a posició.