26a edició d’Andoflora amb excés de reg

Com ja és habitual en els últims anys, la vint-i-sisena edició d’Andoflora va patir les inclemències meteorològiques del cap de setmana i la pluja va tornar a ser la protagonista en l’edició d’enguany, especialment el dissabte a la tarda. Vint empreses del sector van ser presents durant els tres dies de fira i, malgrat les inclemències del temps, es van mostrar moderadament satisfets, ja que diumenge van poder recuperar les vendes perdudes els dies anteriors.

Públic Andoflora 2019
Foto: Josep Segura

L’escenari de la Fira va tornar a ser la plaça de Les Fontetes, al bell mig de la parròquia massanenca, el lloc més adient per potenciar l’activitat del poble i per fer-la més participativa. Val a dir que, durant els tres dies que va durar la fira, es van poder realitzar gran part de les activitats previstes, com ara castells, actuacions de Líquid Dansa o actes culturals de tota mena, sempre que la meteorologia ho va permetre.

Logo d'Andoflora 2019
Foto: Josep Segura

També, com acostuma a ser preceptiu, els actes van cloure amb l’entrega de guardons, en reconeixement a la decoració dels diferents aparadors i zones urbanes, que enguany girava al voltant de les lletres, en memòria del centenari del naixement del poeta Joan Brossa. La Florista es va fer amb el premi de decoracions urbanes, mentre que la farmàcia Genciana es va emportar el de millor aparador.

Expositors Andoflora 2019
Foto: Josep Segura

Malgrat tot, i tenint en compte el mal temps regnant aquests dies, tant des del comú com els expositors, es van mostrar moderadament satisfets, ja que es van superar les previsions inicials, sobretot durant les estones en què va lluir el sol, ja que el públic assistent va aprofitar per fer les seves compres de plantes i flors.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Stand d'Andoflora
Foto: Josep Segura