Es presenta la 7a Caminada contra el càncer

Aquest matí, al Fòrum FNAC de Pyrénées, s’ha presentat la 7a Caminada contra el càncer, que enguany serà totalment diferent degut a l’actual crisi sanitària.

Fotos: Anna Farrús

Han presidit l’acte el president d’ASSANDCA, Josep Saravia; la Vicepresidenta de la Fundació Jacqueline Pradère, Cristina Urbiola; el Patró de la Fundació Jacqueline Pradère, Ramon Oliva i el Director de Màrqueting i Digitalització de Pyrénées, Àngel Alonso.

Com a novetats degudes a la situació actual marcada pel coronavirus, aquest any la Caminada 2020 contra el càncer es durà a terme el dia 25 d’octubre de manera virtual, sense punt de trobada i sense caminada organitzada, convertint-se en una caminada personal. El dia de la caminada cada persona podrà sortir a caminar per on vulgui, tot i que serà necessari que es faci fotografies i les enviï a Pyrénées, ja que després s’elaborarà un mosaic. Així doncs, tal i com ha dit Àngel Alonso “l’objectiu, aquest any, és que hi hagi una repercussió molt important en xarxes socials. Volem que sigui una caminada virtual on ens aclapari la participació, com cada any, i on la solidaritat de la gent d’Andorra sigui tan alta com els darrers anys.

Tots els usuaris podran adquirir la samarreta solidària a la 4a planta dels Grans Magatzems Pyrénées a partir del dia 6 d’octubre, al punt d’informació al client, i l’aportació serà voluntària. Aquest any és blanca, però això no és casualitat: a diferència dels altres anys, on s’escollien colors llampants per generar una marea de color, aquest any es vol reflectir esperança, tant perquè s’aturi la Covid-19 com per la lluita contra el càncer.

Roda de premsa de presentació de la 7a Caminada contra el càncer