‘And-xic-menú’, una forma divertida de celebrar el Dia Mundial de la Infància

L’activitat va ser possible gràcies a la iniciativa dels estudiants de Vatel Andorra Hotel & Tourism Business School i de la dietista Marta Pons, que van destinar la recaptació a UNICEF, AUTEA i AMMA.

Fotos: César De Pablos

Sasa's Food pel dia de la infància

Des de les 12 fins a les 17 hores del passat 20 de novembre, l’olor de les hamburgueses del foodtruck de Sasa’s Food va hipnotitzar tot aquell que passejava a la vora del riu, al Parc Central, on els joves de Vatel Andorra i la dietista Marta Pons van muntar una activitat benèfica marcada per l’alimentació saludable.

La ‘magranola’ és una beguda elaborada amb suc de magrana, suc de llimona, menta, mel i un parell de cubs de gel.

‘And-xic-menú’ és el nom d’aquesta deliciosa i divertida activitat, que va permetre recaptar fons per a Unicef Andorra, l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (AUTEA) i l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra. Els comensals, que van començar arribar al pàrquing del Parc Central des del migdia, van poder escollir entre dos menús de 10 euros cadascun; un amb hamburguesa de vedella d’Andorra, i un altre, amb hamburguesa vegetariana. Ambdues burgers, farcides amb espinacs ‘baby’, nectum ketchup, formatge cremós de Casa Raubert i ceba caramel·litzada. Els xips de carabassa van ser el complement ideal, mentre que l’exitosa ‘magranola’, una beguda refrescant ideada pels estudiants, va caure força bé!

Marta Pons amb la cònsol laurediana Mireia Codina
Salut i solidaritat

“Conscienciar els infants sobre la importància de la nutrició i el consum d’aliments de proximitat”, aquesta va ser la màxima de l’activitat, segons va expressar la dietista i professora de Nutrició i Higiene dels Aliments de Vatel Andorra, Marta Pons, que va valorar molt positivament la implicació dels seus alumnes, alguns dels quals es van arremangar per fer de caixers, cuiners, cambres i monitors de gimcanes amb jocs relacionats amb l’alimentació saludable.

Noia menjant una burger d'And-Xic-Menu

El resultat, sens dubte, va ser favorable en tot sentit, ja que els comensals van marxar amb un bon regust de boca, mentre que les associacions van rebre una empenta per continuar aprofundint en els seus projectes.