Andbank Espanya tanca l’adquisició de Degroof Petercam Spain

Andbank Espanya ha tancat avui l’adquisició del 100% de les accions de Bank Degroof Petercam Spain S.A.O després de l’aprovació de l’operació per part del Banc d’Espanya, el Banc Central Europeu, la CNMV i l’AFA.

D’aquesta manera, Andbank integra un volum de negoci de 1.350 milions d’euros i més de 1.000 clients procedents de Degroof Petercam Spain, la qual cosa el situa com a una de les principals referències de banca privada a Espanya amb un volum de negoci de 15.000 milions d’euros. Així mateix, Andbank España reforçarà la seva presència en places en les quals ja operava -Barcelona, Madrid, Pamplona, València, Bilbao i Valladolid-.

El banc adquirit operarà amb marca comercial Andbank i la seva denominació mercantil passarà a ser Wealthprivat Bank S.A.O, participada al 100% per Andbank España.

Andbank España, el focus de la qual l’activitat és la banca privada i la gestió de patrimonis, posa a la disposició dels clients procedents de Degroof Petercam Spain serveis especialitzats en planificació patrimonial, inversió alternativa, facilitats de finançament, assessorament multicustòdia, accés a ampliacions de capital en companyies cotitzades i una plataforma tecnològica d’avantguarda.

Segons Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank España, “unim un equip de professionals que compta amb gran experiència i qualificació en la gestió de patrimonis”.

L’activitat de gestió d’actius institucional de la sucursal espanyola de Degroof Petercam Asset Management SA, amb seu a Madrid, no forma part de la transacció i mantindrà la seva activitat com fins ara.