Andbank Espanya tanca la compra dels fons i SICAVs d’Esfera Gestión

Andbank España, entitat especialitzada en banca privada, ha acordat amb Esfera Gestió la compra i el traspàs, dels fons d’inversió i SICAVs de l’entitat, a la gestora d’Andbank (Andbank Wealth Management). Amb aquest acord, totes dues entitats donen per tancada l’operació iniciada a mitjans del mes de març, que pretén garantir la continuïtat dels vehicles d’inversió.

La totalitat dels compartiments dels fons Esfera I, Esfera II i Esfera III, així com la resta de fons d’inversió i SICAVs canviaran d’Entitat Gestora cap a Andbank Wealth Management SGIIC. Les entitats dipositàries dels vehicles continuaran sent les mateixes (Santander Securities, CECA o Bankinter) i els assessors o gestors passaran també a Andbank Espanya.

Els gairebé 6.000 partícips que tenien compte a Esfera Capital AV van migrar ja, el mes de maig, les participacions dels seus fons cap a Andbank Espanya, a través de la seva xarxa o del neobanc MyInvestor, on està a més disponible tota la gamma de fons. Ara es traspassarà la gestió dels vehicles, sense necessitat de realitzar cap acció per part dels inversors.

Segons Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank Espanya, “culminem l’acord garantint un excel·lent servei per a tots els partícips dels fons Esfera i donem la benvinguda als seus gestors o assessors”.