Andorra Women Trial Team i Andbank van formalitzar el seu acord de col·laboració

En una roda de premsa, celebrada a la seu d’Andbank, l’equip femení de trial Andorra Women Trial Team i l’entitat bancària van anunciar la seva col·laboració, per a impulsar la pràctica d’aquest esport que, any rere any, continua guanyant més seguidors.

Fotos: César Vidal

Andbank Andorra continua apostant per l’esport nacional, en aquest cas el trial, una modalitat del motociclisme que és molt seguida al Principat d’Andorra i que el mateix Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País d’Andbank, subscriu. “És ben sabut que Andorra té una gran tradició pel motociclisme, per això moltes estrelles han vingut a conèixer el nostre país i moltes s’han quedat, i per això era necessari formar aquest equip de joves corredores, per ampliar l’esperit pel motociclisme a tots els nivells”, va expressar durant la presentació de l’equip Andorra Women Trial Team.

Andorra Women Trial Team

Cinc noies formen part de l’equip femení de trial, Lola Gabriel, de 12 anys, com la pilot més jove. Aitana Núñez i Laia Pi, de 14 anys; i Maria Font i Alexia Lladó, de 16; completen el line-up de l’Andorra Women Trial Team, que compta amb la direcció de l’experimentat pilot i entrenador Oriol Pi, qui va destacar que “la idea és que aquestes noies se sentin recolzades i, entre elles, comparteixin també les seves experiències i motivacions”. Durant l’acte, les esportistes van exhibir tres de les motociclistes Sherco que fan servir durant les competicions.

Josep Punti, secretari del Moto Club Pirineu, també va ser part de la presentació i va explicar que el propòsit d’aquest projecte, ideat amb la col·laboració de la botiga 4tmotors, “és poder evolucionar i estar presents en els principals campionats” de la disciplina del trial, en els quals la Laia Pi i la Maria Font ja han destacat, amb una primera posició, al Campionat d’Espanya T2 i una primera posició, al Campionat d’Espanya TR2, respectivament.