Andbank col·labora amb el projecte de beques de la Universitat de Cambridge

Andbank col·labora amb el programa de beques de la Cambridge Judge Business School, que dona l’oportunitat a joves estudiants de la universitat de cursar els màsters de MBA o MFin (Màster en Administració d’Empreses i Màster de Finances).

Andbank ha acollit dues joves en la condició de Summer internships per realitzar uns projectes individuals i específics en els quals examinaran estratègies i processos per assessorar a l’entitat en la manera de créixer i innovar.

Habitualment, els estudiants es desplacen al país on han aconseguit la plaça, però aquest any, a causa de les mesures internacionals que s’estan duent a terme per la COVID-19, les dues joves completaran els projectes de manera telemàtica. Tot i això, compartiran el seu dia a dia virtualment amb l’equip de professionals que els donarà el suport necessari, per emprendre el seu projecte individual.

Per a realitzar les pràctiques, l’empresa ha de presentar els projectes que s’hagin de dur a terme perquè la Universitat els comparteixi amb els estudiants. Els projectes es gestionen directament entre l’empresa i l’estudiant, el qual haurà de lliurar el seu informe final, tant a l’entitat com a la Universitat, per obtenir la seva avaluació.

La Universitat de Cambridge és considerada com una de les millors escoles de negoci del món. El seu programa de MBA ha ocupat les millors posicions del rànquing mundial de MBA, assolint el tercer lloc, segons Forbes, i el quart, segons el Financial Times, així com el millor programa europeu en el camp de la comercialització.

Les dues estudiants d’enguany estan cursant un MBA a Londres i han participat en altres projectes, en diverses empreses europees i asiàtiques, com ara el London Stock Exchange Group, el Grup Nestlé a Suïssa, o el Gartner Inc. a Nova Delhi.

Segons el Director de Recursos Humans del Grup, Jordi Checa, “amb aquest programa internacional de beques, de la mà de la Universitat de Cambrigde, Andbank referma la seva aposta pel jove talent, oferint als estudiants una experiència pràctica perquè puguin aconseguir un currículum més sòlid i, alhora, contribuir en el seu aprenentatge laboral”.