Andbank posa en marxa la campanya “Per tots, pel país, escollim Andorra”

Andbank ha posat en marxa una campanya en la qual insta a gaudir del país durant les vacances d’estiu. Aquesta campanya aposta per potenciar el turisme nacional, que suma per Andorra i que aposta per un dels sectors més afectats.

“Per tots, pel país, escollim Andorra” és el lema amb el qual des d’Andbank es vol potenciar el turisme nacional, perquè els residents al país triïn Andorra com a destí de les seves vacances d’estiu i descobreixin la cara del Principat, que no es veu en la rutina del dia a dia.

El director de banca país, Jordi Padrós, afirma que “vuit milions de turistes escullen anualment Andorra com a destí de les seves vacances i ens visiten, tant l’estiu com l’hivern, ara, en aquesta situació, és quan el país més necessita el turisme intern, hem de sumar tots i hem d’escollir Andorra”. Padrós afegeix que “aquest any hem de veure Andorra no com el nostre país de naixença, acollida o treball, sinó com el millor lloc on passar les vacances”.

Per mostrar una cara diferencial d’Andorra, la campanya recull diferents imatges, algunes fetes per col·laboradors d’Andbank, que ens descobreixen alguns indrets d’Andorra de manera diferent, imatges que bé podrien semblar d’indrets llunyans, però que tenim el privilegi de trobar-los al nostre país.

L’entitat ha comentat que “una de les línies d’acció de la responsabilitat social corporativa d’Andbank és el compromís amb l’entorn on desenvolupem la nostra activitat. D’aquesta manera, volem mostrar la nostra implicació i compromís amb la societat andorrana en aquests moments”.