Emprenedors i empresaris andorrans es trobaran a Caldea

Emprenedors i Empresaris andorrans visitaran l’espai d’Innovació d’Andorra, Actua, a Caldea, de la mà del Taller d’Emprenedors i Andbank.

Un grup d’emprenedors i d’empresaris d’Andorra visitaran aquest dijous dia 7 de juny l’Espai d’Innovació d’Andorra, Actua, a Caldea, en una acció organitzada per Gamma Management, tutors del Taller d’Emprenedors del Govern d’Andorra, amb la col·laboració d’Andbank, d’Actua, de Soc Creatiu, i d’INPULSAempresa.

Aquesta visita es farà en dues parts. La primera, que tindrà lloc al matí de les 11:00 a 13:45, es farà la presentació de l’espai i de la tasca que s’està fent en la innovació, el coneixement i l’economia social, i la presentació de diversos nous formats d’emprenedoria, a càrrec de Judit Hidalgo, directora d’Actua, i per Lluís Godayol, CEO de Inpulsa Empresa i Director d ’emprenedoria INversa.

Emprenedors andorrans a Actua, a CaldeaA continuació, hi hauran quatre ponències sobre la emprenedoria, la innovació, la digitalització i les diferents eines de finançaments de projectes, a càrrec de Lluís Godayol, Alexandre Gonzalez, Jean-Marc Coulon, de Soc Creatiu i Xavier Bové i Jordi Padrós, d’Andbank.

A l’hora de dinar, que serà al restaurant IQOS LOUNGE, s’aprofitarà per fer networking.

A partir de les 15h15 està previst que es faci un “Elevator Pitch” (un ràpid discurs de presentació de l’empresa) per a tots els emprenedors – assistents, amb l’assessorament d’especialistes en emprenedoria, d’Andorra i de Barcelona.

Els impulsors de la visita apunten que es tracta d’una bona oportunitat per als emprenedors en la millora dels seus projectes i en la recerca de possibles inversors.

En aquesta cinquena edició de l’activitat, han confirmat la seva participació més de 30 persones, de les quals hi hauran 13 participants del Taller d’Emprenedors del Govern d’Andorra, que faran la presentació dels seus projectes.