(+Fotos) Andbank i el COA premien dos atletes destacats de la FAA

El Comitè Olímpic Andorrà i Andbank van lloar la feina de Pol Moya i Duna Viñals, que van completar una molt digna participació en els Jocs del Mediterrani i el Festival Olímpic de la Joventut Europea, respectivament.

Foto: Andbank

Amb 5.000 euros i un diploma, Andbank i el COA van reconèixer l’esforç de l’atleta Pol Moya, que va aconseguir, amb registre de 03:43.58, la 5a posició en els 1.500 metres als Jocs del Mediterrani 2022, que es van celebrar a Oran, Algèria, l’estiu passat.

Per la seva banda, Duna Viñals, que també va signar una 5a plaça (61,58 s), però als 400 metres tanques del Festival Olímpic de la Joventut Europea, realitzat la localitat eslovena de Banská Bystrica, va rebre un diploma i un xec de 2.500 euros.

Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País, i Jaume Martí, president del COA, van reparar en que “tot i la joventut, (Duna i Pol) són atletes que s’estan preparant molt bé” i que podran continuar collint bons resultats si segueixen la línia de l’esforç i de la constància.

Cal remarcar que els xecs atorgats el passat 5 de gener, a l’acte acollit per l’esmentada institució financera, es van regir per un barem estipulat pel Comitè Olímpic nacional.