Anem Elèctric SL, pioners en la mobilitat sostenible a Andorra

Quan Anem Elèctric SL va obrir portes, ara fa 7 anys, aleshores es va convertir en la primera empresa especialitzada en la mobilitat sostenible, gràcies al suport de grans fabricants i la disponibilitat de productes capdavanters que van canviar la manera en la qual molts dels andorrans es desplacen.

Fotos: Anem Elèctric SL · Nelly Dedea

Després de 20 anys, ininterromputs, vivint entre les muntanyes d’Andorra, Gustavo Prodoprigora Vencato, CEO d’Anem Elèctric SL, confessa sentir-se encara més enamorat del nostre país, tant per la seva cultura com per les belleses naturals presents a cada racó del Principat. Quan va decidir tirar endavant amb el seu projecte, ho va fer amb el propòsit de redescobrir la natura sense malmetre-la, amb un mitjà de transport fàcil d’utilitzar per tothom: una bicicleta elèctrica.

Gustavo Prodoprigora Anem Elèctric
A la dreta, Gustavo Prodoprigora, CEO d’Anem Elèctric SL.

Equipades amb tecnologia punta, bateries d’alta durabilitat i motors cada vegada més potents, les bicicletes d’Anem Elèctric SL fan possible que gairebé qualsevol persona, de qualsevol edat i de qualsevol condició física, pugui recórrer els ports que fan d’Andorra un veritable paradís per als ciclistes. No és casualitat que el nostre país sigui el destí preferit pels ciclistes professionals que han participat en el Tour de France, La Vuelta a Espanya i el Campionat del Món de Descens en BTT.

Consolidat al Principat com a distribuïdor oficial i exclusiu de la marca francesa Moustache Bike, fabricant reconegut per centrar-se únicament en les bicicletes elèctriques, Anem Elèctric SL ofereix servei de venda i lloguer d’aquests vehicles amb una relació qualitat-preu immillorable, on el client que ho necessiti pot afegir o treure elements per a la seva comoditat. I és que la filosofia d’innovació i excel·lència és quelcom que comparteixen ambdues empreses que, en una harmoniosa sinergia, continuen apropant els dissenys més polivalents al mercat andorrà, caracteritzades per la passió pel ciclisme de ruta, la BTT i la innegable connexió amb la natura.

Bicicletes d'Anem Elèctric

Des del 2018, Anem Elèctric SL ha fet un pas cap endavant en la missió de donar a conèixer l’espectacularitat dels paisatges andorrans, amb una aposta ferma pel cicloturisme. Amb el suport de guies especialitzats, l’empresa laurediana ofereix circuits que arriben al Santuari de Canòlich i La Rabassa, en el qual els clients lloguen les ‘bicis’ i gaudeixen de moments realment agradables. Actualment, i per apujar els ànims dels veïns de Sant Julià de Lòria, ofereix excursions sense cost a La Rabassa, mentre que els residents de la resta de parròquies podran gaudir d’un 50% de descompte sobre la tarifa actual.

► I perquè ningú no es quedi sense poder pedalar, Anem Elèctric SL actualitzarà gratuïtament el software del motor Bosch de les e-bikes de tots els clients que visitin el local, sense importar la marca de la seva bicicleta.

Anem Elèctric SL | Av. Francesc Cairat, 20 · Edf. Bassa Vella · AD600 Sant Julià de Lòria | +376 854 442 · 345 442 · 726 110 | www.anemelectric.com

Bicicleta Moustache disponible a Anem Elèctric