AniCura Món Veterinari incorpora INDIBA® a la seva àmplia cartera de serveis

AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari, el primer centre a Andorra que ofereix tractament amb INDIBA® Animal Health als seus pacients. El centre amplia el seu servei de rehabilitació i fisioteràpia amb l’adquisició d’aquesta tecnologia puntera i eficaç en la recuperació de teixits.

La versatilitat i la gran acceptació per part del pacient,  són dues de les grans virtuts del tractament amb INDIBA® Animal Health, una eina que utilitza la tecnologia de radiofreqüència monopolar CAP/RES 448 kHz per a abordar en la clínica veterinària la rehabilitació, el dolor, la prevenció de lesions, l’atenció post-quirúrgica immediata, el tractament de ferides i hematomes, i, en general, la millora de la qualitat de vida dels animals. Especialment, els geriàtrics, aquells pacients on la prevalença d’artrosis i altres patologies degeneratives és elevada, i això fa que siguin candidats ideals per a beneficiar-se d’aquest tractament. Tot de manera segura, no dolorosa i no invasiva.

Els efectes més rellevants dels tractaments amb INDIBA® passen pel control del dolor i de la inflamació en un temps marcadament reduït i amb la menor recidiva possible, degut als seus efectes bioestimuladors a nivell cel·lular que permeten la generació de teixit sa.

INDIBA® Animal Health, sinònim de versatilitat

L’ús de la radiofreqüència monopolar CAP/RES a una freqüència constant de 448 kHz, com fa INDIBA® Animal Health, permet generar efectes tèrmics i subtèrmics que acceleren la recuperació dels teixits enfront d’altres tècniques i tractaments. Aquesta freqüència constant permet treballar, també, sense augmentar la temperatura del teixit (bioestimulació), la qual cosa ofereix la possibilitat d’iniciar tractaments en estadi agut o en els quals la hipertèrmia està contraindicada. En funcionar en un circuit tancat, permet tractar teixits en gran profunditat sense resultar ni invasiu ni dolorós per a l’animal.

Tot això, a través de la bioestimulació cel·lular, la millora del reg sanguini i l’alleujament del dolor, la qual cosa provoca l’activació dels mecanismes naturals del cos per a regenerar-se i rehabilitar-se. A més, l’ús d’aquesta tecnologia de radiofreqüència monopolar CAP/RES 448 kHz no presenta cap mena de contraindicació en pacients amb implants metàl·lics, pacients oncològics, ferides (perilesional), inflamacions agudes (subtèrmia) i glàndules tiroides. En definitiva, aquesta és una tecnologia segura, eficaç, no dolorosa i no invasiva que ofereix una gran versatilitat d’ús.

INDIBA® Animal Health és una eina que es pot combinar amb qualsevol altra modalitat terapèutica, a més permet que els exercicis realitzats siguin més efectius, ja que produeix relaxació de l’animal i millora la irrigació del teixit, l’elasticitat i la capacitat de regeneració tissular.

És molt important tenir en compte que INDIBA® no està contraindicat en pacients oncològics per la seva seguretat. Els nostres gossos i gats són cada vegada més longeus i arribant a edats avançades, en les quals no és infreqüent l’aparició de neoplàsies. Simplement utilitzant INDIBA® en mode subtèrmia i no aplicant-la directament sobre la lesió neoplàsica, els podem tractar amb tranquil·litat i sense efectes perjudicials.

Cal destacar que el tractament en si amb INDIBA®, és còmode i agradable per a tots els pacients. Això s’aconsegueix perquè al no ser molest ni invasiu, i no implicar immobilitat o postures mantingudes durant molt de temps, és molt ben tolerat per ells.