Aqua Flavie transporta els teus somnis allà on vagis

No deixis que la teva mudança et superi. Estalvia temps i centra’t en allò que realment és important, perquè de la resta s’ocuparà Aqua Flavie.

Aqua Flavie és una empresa familiar andorrana, que compta amb sis anys d’experiència oferint als seus clients un servei integral especialitzat en mudances i transport de mercaderies, amb la garantia d’un trasllat segur, ràpid i sense incidències. No t’has de preocupar per res, ja que tots els objectes que es manipulen, a més de ser tractats amb la mateixa delicadesa que ho faries tu, compten amb una assegurança. Perquè els professionals d’Aqua Flavie tenen molt clar que una mudança no és només portar el mobiliari d’un lloc a un altre, saben que amb cadascuna d’elles viatja  la vida i els somnis de cada client, i són conscients que el veritable valor de totes les teves pertinences va molt més enllà del seu cost. Per això, cada vegada que s’encarreguen d’un projecte, ho fan amb la màxima professionalitat i compromís.

Camió de Mudances Aqua Flavie
D’Andorra al món – Servei nacional i internacional

Aqua Flavie transporta les teves pertinences allà on vagis, sigui Andorra o bé qualsevol part del món. Per això realitza tota mena de mudances i muntatge de mobles, tant a la teva llar com a la segona residència. També gestiona el desplaçament de mobiliari nou que hagis adquirit, des del punt de venda, i se n’encarrega del muntatge en el punt de destí. A més a més, s’ocupa de fer gestions derivades, com ara els tràmits duaners, per tal de garantir la  teva comoditat en tot moment.

Aqua Flavie també fa mudances i trasllats des de i cap a les Illes Canàries i Balears, així com a destinacions exòtiques com ara Bali, Indonèsia, gràcies al seu ampli magatzem i gestió logística.

Parella en procés de mudança
Especialistes en el muntatge de mobiliari

Una mudança en moltes ocasions també pot requerir tasques de muntatge. Per això, Aqua Flavie t’ofereix el muntatge de tot tipus de mobiliari i col·labora amb diferents empreses que es dediquen al disseny d’interiors i fusteria. Perquè no hi ha res com mantenir l’essència i l’harmonia de cada moble per aconseguir un resultat perfecte.

Cal destacar que l’empresa també efectua encàrrecs a petita escala i per això ofereix diferents serveis per atendre totes les necessitats dels clients, com ara la col·locació de cortines, quadres o prestatges. També fa trasllats de qualsevol producte que compris en un altre país.

Aqua Flavie fa l’embalatge de les teves pertinences per ajudar-te a lliurar el teu pis en les millors condicions. El personal d’Aqua Flavie està altament capacitat per  fer-te la vida més fàcil, facilitant la gestió amb la immobiliària, o fent el manteniment del pis, si fos necessari.

Mudança
Servei de guardamobles

L’establiment disposa d’un servei  de guardamobles, que ofereix la possibilitat d’emmagatzemar el mobiliari o pertinences, durant el temps que necessitis, perquè compta amb l’espai suficient per conservar tot allò que vulguis. I, si tens un negoci i no disposes d’un espai on dipositar l’estoc, també hi trobaràs el lloc que necessites.

Sol·licita pressupost sense càrrec.

Camí del Bosc. Nau Fité. 3. , AD400 Anyós, Ordino, Andorra
Tel. +376 823 321  +376 383 321
www.tmaquaflavie@gmail.com tmaquaflavie.com