Art Al Set celebra els 18 anys amb els seus fidels

Artistes, amics i col·leccionistes assidus de les peces gestionades per la galeria escaldenca, van ser part del 18è aniversari d’Art Al Set. Una celebració discreta i moderada a causa de la Covid-19, sí, però molt entranyable.

Fotos: César De Pablos

Aniversari Art Al Set

La percepció del temps és tan relativa que, per a alguns, 18 anys poden semblar poca cosa, però, per a altres, aquest període representa tot un bagatge, l’experiència de tota una vida. La galeria Art Al Set va assolir la majoria d’edat i, durant els anys que van antecedir aquesta fita, va tancar una sala a Parc de la Mola, va obrir dues parades als hotels Roc Blanc i Hermitage, va inaugurar un espai privat a Santa Coloma i, finalment, la primavera del 2019, es va situar al cor de l’eix comercial més important d’Escaldes-Engordany, l’avinguda Carlemany.

Convidats a l'aniversari de la galeria Art Al Set

Han estat molts els viatges i aventures, però més encara els artistes i les peces que han il·luminat la galeria, que des del 2003 ha estat un punt radiant enmig d’un sector que ha minvat amb el pas del temps. Potser ha estat qüestió de visió o de resiliència, o una barreja d’ambdues, però Pilar Cortadella i Laia Maestre han sabut portar el seu vaixell a bon port, amb la companyia de les obres de creadors com Ramón Aguilar, Juan García Ripollés, Miró, Picasso o dels sempre presents Duván, Carme Massana, Nerea Aixàs i Judit Gaset, quatre artistes que no es van voler perdre l’oportunitat de celebrar els 18 anys d’un aliat, d’un company de viatge.

Galeria Art Al Set

La del passat 13 de novembre va ser, doncs, una oportunitat per a gaudir del calor de les persones que han acompanyat a Art Al Set al llarg d’aquests anys. Així com hi eren artistes, també ens vam trobar amb personalitats de la política, com la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la consellera general Susanna Vela, essent aquesta última tan afortunada que va marxar amb un avet de ferro de José Luís Pascual, una peça que es va sortejar entre tots els presents.

D’aquesta manera, entre pandèmia i somriures amagats per mascaretes, Art Al Set dona la benvinguda a un nou any que esperem, pel benestar de tots, sigui una mica millor.