(+Fotos) Art, inversió i bellesa, els tres pilars de Carlos Teixidó són presents a The Embassy

Art Gallery Andorra, dirigida per Carlos Teixidó, obre un nou espai a The Embassy, amb una exposició dedicada a les obres d’Art Contemporani i Avantguardes. La inauguració es va celebrar el passat 7 de juliol, a la primera planta del centre comercial de luxe andorrà.

Fotos: César De Pablos

“Aquest edifici és, en si mateix, una escultura”, expressava Carlos Teixidó, director de la nova sala d’exposicions que s’ubica a la primera planta de The Embassy, sobre la que serà, a partir d’ara, la seva “segona residència”.

Convidats a l'exposició de Carlos Teixidó a The Embassy

El galerista, radicat a Barcelona, va aterrar al Principat d’Andorra amb una exposició de 52 peces, entre pintures i escultures –són les especialitats de Teixidó–, que es passegen pels segles XX i XXI. Així, doncs, fins al 31 de juliol, els visitants de l’establiment de luxe podran endinsar-se en les Avantguardes d’Art Contemporani, Entre Guerres i Escola de París, a través de l’obra de grans noms com ara Joan Miró, Jaume Plensa, Salvador Dalí, Celso Lagar i Andy Warhol, entre altres, però també d’artistes molt propers per als andorrans, com ara Pere Moles i Josep Viladomat.

Carlos Teixidó a The Embassy

Sense restar mèrit a la riquesa artística de cadascuna de les més de 50 obres exposades, una de les que més salta a la vista és, sens dubte, l’oli sobre llenç, de 185 x 120 cm,  de l’artista espanyola Lita Cabellut, en el qual explora les expressions facials d’una dona jove a través de la interposició de traços i textures.

Teixidó, qui també és l’actual president dels Antiquaris del Passeig de Gràcia, va mostrar-se “contentíssim” de fer el salt a Andorra de la mà de The Embassy, amb el qual preveu la posada en marxa de nous projectes. “Aquí em trobo molt a gust i continuarem portant bones retrospectives de bons pintors, perquè això pugui sumar a la cultura del país. Andorra s’ho mereix”, va subratllar.

Convidats a la mostra de Carlos Teixidó a The Embassy

Com no podia ser d’una altra manera, la inauguració va comptar, per al gaudi dels convidats, amb les exquisides creacions culinàries del Diamant Espai Gastronòmic, de Nandu Jubany. Mentrestant, la melodiosa veu de la cantant Ingrid Martínez va ser un complement més que encertat per amenitzar la cita.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Art, inversió i bellesa, els tres pilars de Carlos Teixidó són presents a The Embassy