L’ACA compleix els objectius que es va plantejar per al 2019

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA) va celebrar la seva Assemblea General, on va presentar un balanç de tots els objectius marcats per a l’any 2019. La campanya Missió Zero Accidents ha estat una de les més exitoses.

Fotos: Sit Comunicació

Una vegada més, l’ACA va tancar un any ple de reptes, tal com ho va afirmar Enric Pujal, president del club, qui va revelar que han superat els 9.000 socis, consolidant així l’ACA com el club més gran del país. L’organització va passar dels 8.600 socis del 2018 a exactament 9.474 abonats el 2019.

Igualment, l’Automòbil Club d’Andorra va posar l’accent sobre els resultats molt favorables de la campanya Missió Zero Accidents, destinada a motoristes i ciclistes, amb la col·laboració del Govern d’Andorra. Aquesta campanya de sensibilització sobre la seguretat en conduir vehicles de dues rodes, consistent en diferents cursos de conducció segura, consells a la ITV i altres activitats, va permetre tancar l’any sense defuncions de motoristes en les carreteres, una xifra excel·lent que contrasta amb les cinc persones que van perdre la vida a bord d’una moto o una bicicleta el passat 2018.

Assamblea ACAUna altra de les fites aconseguides per l’ACA va ser l’emissió de gairebé 3.000 targetes ACA MasterCard, que permeten al soci beneficiar-se d’un ampli ventall d’avantatges, com ara descomptes i ofertes exclusives d’empreses a Andorra i l’estranger. D’altra banda, de la mà del president del club, Isidre Bartumeu Canturri, Xavier Coma Zamboni i Patrick Pérez Pradère van rebre el carnet d’or, distinció amb la qual l’ACA agraeix la fidelitat i confiança d’aquests socis.

Com que els resultats assolits per l’ACA són molt favorables i la solvència econòmica acompanya el club –va recaptar 182.471 euros–, els reptes per al 2020 són oferir serveis cada vegada més àgils, eficients i personalitzats a tots els abonats, mentre continua innovant per a atendre un públic més general i no només als conductors.