ASSANDCA subhastarà el mural d’Elizabeth Blackwell el pròxim divendres

Aquest divendres es posa punt i final a la primera edició del Pop Art Contra el Càncer de Mama amb la subhasta en línia del mural elaborat en aquesta jornada i dedicat a la memòria d’Elizabeth Blackwell, la primera dona graduada en Medicina als Estats Units, que va fer una gran labor per facilitar a les dones una millor atenció mèdica.

L’obra és una pintura acrílica sobre cotó de 1,5 x 1,5 m que va ser feta en viu per l’artista  Cristina  Llanas, del’agència Coco  Studio, el  passat  19  d’octubre davant de la seu central de Vall Banc, a Escaldes-Engordany.

La subhasta tindrà lloc divendres, 30 d’octubre, entre les 11 i les 14 hores a www.andorracontraelcancer.com. El preu de sortida del mural és de 400 € i la dita —és a dir, l’increment mínims de preu de cada oferta—serà de 50 €cadascuna. Un cop al web, qui vulgui participar a la subhasta haurà d’introduir les seves dades personals en un formulari i seleccionar el preu que està disposat a pagar. El lloc mostrarà en directe i a l’instant el preu que assoleix el mural.

El  mural  Elizabeth  Blackwelli  la  jornada  Pop  Art  Contra  el  Càncer  de  Mama són una iniciativa de l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i Vall Banc,  en  una  nova  aliança —i  van  quatre  anys—per  recaptar  fons  contra  el càncer de mama.Els diners obtinguts per la venda de l’obra seran destinats per Assandca  a  diferents  iniciatives  de  l’entitat,  entre  les  que  s’inclouenles campanyes de prevenció i elsuport psicològic als malalts de càncer.

Vall Banc i Assandca mantenen un conveni de col·laboració que preveu la celebració de tres grans esdeveniments repartits al llarg de l’any. El primer és la jornada sobre alimentació durant el tractament del càncer La Paella el  Mànec, que es desenvoluparà el mes de febrer amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer. El segon és Andorra Contra el Càncer, un esdeveniment solidari de lleure, salut i esport previst per a la primavera. I el tercer és el que se celebra al voltant del Dia Contra el Càncer de Mama, que en edicions anteriors ha comptat amb la participació d’especialistes mèdics i assistencials i que enguany ha buscatla sensibilització del públic mitjançant mostres d’elaboració de mascaretes i arracades i l’esmentat mural.