Gaudeix de la naturalesa a ‘El peu d’Incles’

El nou bar ‘El Peu d’Incles’ va obrir les seves portes perquè gaudeixis d’un estiu ple de naturalesa. Està situat en un dels paratges naturals més privilegiats i idíl·lics del Principat d’Andorra, la Vall d’Incles. Es tracta d’un nou desafiament comercial encapçalat per la família Puigcernal, que et permetrà descobrir la seva excel·lent oferta gastronòmica i un dels racons més bonics del país.

‘El Peu d’Incles’ és la tercera borda que s’observa sobre el verd muntanyenc de la vall. Es troba envoltat d’un paisatge imponent, en el qual podràs respirar l’aire més pur de la muntanya i gaudir de la naturalesa en la seva màxima expressió. Per això, si vols compartir un meravellós moment en família, en parella o amb amics, ‘El Peu d’Incles’ es converteix en un espai de visita obligada. Es tracta d’una nova aposta gastronòmica, en la qual, les seves propietàries treballen amb gran entusiasme i passió.

El Peu d'Incles

La Vall d’Incles és una de les rutes per on els excursionistes inicien i finalitzen els seus recorreguts. En ser un dels punts de sortida de diferents excursions de muntanya, per a arribar a llacs i refugis, el Bar ‘Peu d’Incles’ es converteix en la millor opció per a fer una parada abans o després de començar la teva ruta.

‘El Peu d’Incles’ ofereix als seus visitants una variada oferta gastronòmica, ajustada a tots els gustos, amb una atenció impecable. Una oferta que inclou, des de torrades amb embotits típics del país, begudes i refrescos de les marques artesanals produïdes al Principat, com ara cerveses i vins, i fins als més deliciosos gelats. Una cuina adaptada per a celíacs i per als més petits de la casa. Disposen d’un exquisit menú diari, que podràs compartir amb tota la família, en un entorn natural de característiques úniques. La seva ubicació privilegiada, en una de les valls més extenses d’Andorra, així com la tranquil·litat imperant a la zona, són les qualitats que marquen la diferència.

El Peu d'Incles

És per això que, si aquest estiu vols gaudir en família, en parella o amb amics de la tranquil·litat de la muntanya o fer una parada per a prendre una bona cervesa o un exquisit menjar, no ho dubtis, ‘El Peu d’Incles’ t’espera!

Recorda que per a accedir a la Vall d’Incles hauràs de deixar el cotxe a l’aparcament, situat al costat de la carretera, ja que durant l’estiu es tanca el pas als vehicles, per a preservar la tranquil·litat de la zona.

Per a més informació pots visitar l’Instagram @el_peu_dincles

Horari d’atenció: de 10 a 19 hores. Cada dia de la setmana. No és necessari fer reserva prèvia per a disposar de taula.