By Mascota, atenció personalitzada per al teu gos o gat

La franquícia By Mascota dedicada als animals domèstics disposa de servei de botiga, amb una àmplia oferta en alimentació i productes diversos, perruqueria i consulta veterinària, sempre pensant en el benestar dels peluts.

Botiga, consulta veterinària i perruqueria. És el triple concepte de By Mascota Andorra, la jove franquícia amb establiments a Madrid, Barcelona i València i, des del febrer del 2018, a Andorra. La pròxima parada és Xile.

L’Álvaro Cazalla Balaguer tenia ganes d’emprendre i reorientar la seva vida professional. Com que sempre li han agradat els animals domèstics, es va decidir a obrir una botiga By Mascota, que ha aportat valor afegit a un barri (zona Ciutat de Valls) on hi ha molts animals de companyia. A la botiga s’hi pot comprar una àmplia selecció d’alimentació de qualitat, de diferents gammes i preus. L’Álvaro recomana comprar menjar de botiga, no de supermercat, perquè aquest, a la llarga, repercuteix negativament en la salut del gos o del gat. By Mascota també té alimentació per a ocells, tortugues i rosegadors, i una gran diversitat de productes i complements per a les mascotes.

By Mascota

Un altre servei és la consulta veterinària, a càrrec de Noemí Morales, que atén amb afecte els seus pacients peluts. Si l’animal requereix una intervenció quirúrgica, la consulta té conveni amb una clínica especialitzada del país.

By Mascota també renta i pentina el teu gos o gat. L’Ana Aivar té cura dels animals que vénen a posar-se guapos. El servei té tant d’èxit que hi ha llista d’espera de fins a dues i tres setmanes.

By Mascota

L’equip de la botiga estima els animals i col·labora amb Bomosa, amb donacions de menjar i material i amb un moble solidari on es recullen fons. Quan l’urna s’omple, l’Álvaro pregunta a Bomosa a què vol que destini els diners i els compra, a preu de cost, els productes sol·licitats. També col·labora amb donatius a Laika.

El responsable de By Mascota adverteix que abans d’agafar un animal s’han de conèixer les seves necessitats i ser conscient de si les podem cobrir. També lamenta que el 80% dels propietaris de pisos de lloguer no admetin animals, fet que fomenta els abandonaments, i demana als polítics que es mullin per trobar solucions.

By Mascota

El tracte a By Mascota és totalment personalitzat, i sempre ets ben rebut per la Perla, la preciosa Golden Retriever de l’Álvaro que reposa tranquil·la a la botiga.