Caldea posposa la reobertura del Termolúdic prevista pel 19 de desembre

Les informacions publicades en les últimes hores fan preveure que Andorra rebrà menys turistes de l’habitual durant les festes de Nadal. Davant d’aquest nou gir causat per les noves restriccions als països veïnsi pel tancament de les estacions d’esquí, Caldea posposa el dia d’obertura del Termolúdic,inicialment previst pel 19 de desembre.

La nova data es decidirà segons avancin els esdeveniments, tenint en compte l’evolució de la demanda.L’spatermal manté actualment obert un dels seus spas, Inúu, que estarà operatiu durant tot el període de vacances de Nadal, des de les 10h i fins a la mitjanit.

Sobre CALDEA, el centre termal més gran d’Europa

Caldea, l’spa termal inaugurat l’any 1994, se situa en un edifici d’arquitectura singular, obra de l’arquitecte Jean-Michel Ruols, qui va donar un toc de modernitat a la idea: una construcció d’avantguarda amb referències minerals i cristallines. Caldea disposa d’aproximadament 42.745 m² dividits en espais temàtics: el Termolúdic, la zona de majors dimensions i dissenyada per a l’entreteniment en aigües termals; Inúu, situat al mateix edifici, és l’espai Adults Only de Caldea concebut per a la desconnexió i el benestar integral; i Likids, un spa d’accés exclusiu per a nenes i nenes de 3 a 8 anys. CALDEA rep anualment prop de 400.000 visitants i és el domini termal més gran del sud d’Europa.