Caldea reobre les seves portes amb una piscina panoràmica sobre el riu Valira

Miguel Pedregal, director general de Caldea, i Rosa Gili, cònsol major d’Escaldes-Engordany i membre del consell general de la Societat d’Economia Mixta del Centre Termolúdic d’Escaldes-Engordany (SEMTEE), van presentar a la premsa la nova piscina panoràmica del termolùdic.

Foto: César Vidal

Rosa Gili i Miguel Pedregal

Per a la cònsol major de la parròquia escaldenca, va ser “un dia important en inaugurar aquesta instal·lació, que ens dona il·lusió i un atractiu major que el que ja teníem, i justament en aquest moment quan més necessitem tornar a la normalitat, després de tot el que ha passat”. Així mateix, va destacar la importància de Caldea com a punt d’interès turístic, no només per a Escaldes-Engordany, sinó també per al Principat.

Piscina Panoràmica de Caldea

Des de Caldea, que ja ha recuperat gairebé la totalitat de la seva plantilla, s’albira un panorama optimista amb la inauguració de la nova piscina panoràmica, una obra que estava prevista per a obrir-se al públic durant la passada temporada d’hivern, però es va haver de cancel·lar a causa de la pandèmia de la Covid-19. “Per nosaltres també és un dia molt especial, perquè marca el reinici de les activitats després d’un tancament que ha estat molt complicat per a tothom. És un dia de gran alegria perquè reobrim i perquè inaugurem aquesta piscina panoràmica, una inversió que es va fer per generar un atractiu més a Caldea”, va expressar Miguel Pedregal, qui també va revelar que, durant els pròxims dies, s’hi incorporaran la resta d’empleats que encara estan acollits a qualsevol tipus d’ERTO, que representen entre un 20% i un 30% de l’staff del termolùdic.

Miguel Pedregal i Rosa Gili

Malgrat que, per a Caldea, fer estimacions i previsions d’afluència de cara a l’estiu resulta molt difícil, especialment per la incertesa i el caràcter inèdit de l’afectació de la pandèmia, la direcció no descarta una millora progressiva en el nombre de reserves fetes. “Crec que aquesta és la millor mostra que, pròximament i de manera progressiva, tornarem a la normalitat”, va dir Pedregal, qui reconeix que enguany no s’assoliran els bons resultats de freqüentació d’anys anteriors.