Et cases i no saps per on començar? Deixa’t sorprendre per White Wedding!

El dia del teu casament s’apropa i les opcions i detalls per planificar semblen interminables. Vestits de noces, lloc de celebració, menú, decoració, música… la llista és inabastable! Si et trobes en aquest punt, l’assessorament d’una experta et facilitarà la vida, optimitzant el teu temps i estalviant diners. Somia fins a l’infinit i més enllà, de la mà de Laura Orduño Guerra, White Wedding t’ho farà realitat.

Com a especialista en bodes i peticions de mans, la Laura Orduño, fundadora de White Wedding, s’encarregarà d’organitzar i planificar el teu casament, sense deixar escapar el mínim detall. Ella farà que la teva boda sigui única i especial, aportant la seva dosi de creativitat i fent que les teves idees siguin una realitat que sorprenguin a tothom.

La història de la Laura 

La Laura, amb només 25 anys, és un clar exemple de passió i de com els joves també poden emprendre. Fa dos anys i poc més que es va instal·lar al país, i des d’aleshores ha estat treballant incansablement per a materialitzar el seu somni i el de tots aquells que volen dir “Sí”.

La seva passió per l’organització d’esdeveniments i la decoració de bodes, és inherent des de molt petita. Des de sempre ha viscut molt intensament cada celebració de la seva vida, des de la comunió, la confirmació fins a cada aniversari o ‘pijamada’ que feia a casa seva. Ella sempre era l’ànima de cada festa i amb pocs anys ja tenia molt clar com volia casar-se. Amb el pas del temps, i ja més gran, aquesta idea va anar adquirint més força fins que va fer tot l’impossible per concretar-la i que es transformés en la seva professió.

El camí fins a la creació de White Wedding no va ser fàcil. A banda d’invertir moltes hores de treball dur i esforç, la Laura es va trobar amb molts obstacles que, a poc a poc, va anar superant, fins a posar en marxa el seu projecte personal, White Wedding, l’abril d’aquest any.

White Wedding no és un nom escollit a l’atzar sinó que representa l’essència de la Laura i la filosofia de la seva empresa. Una fusió del què significa com a persona, el lloc on està vivint (Andorra), i el públic al qual es dirigeix. White Wedding es troba en ple funcionament des de fa uns mesos i, perquè la Laura sigui creant moments únics i inoblidables, està en constant formació, per tal d’estar en sintonia amb les últimes tendències i novetats en bodes i decoració. Recentment, s’ha format a l’AWED, l’Acadèmia Oficial de Decoradores d’Esdeveniments, la número 1 d’Europa i, pròximament, començarà el seu màster com a Wedding Planner a Entre Tonos Pastel, a Barcelona.

Però, què és el que diferencia a la Laura de la resta de Wedding Planer?

La primera visita amb els nuvis ja marca la diferència. La Laura destaca entre altres Wedding Planners pel seu abordatge personalitzat. Des de la primera trobada, aprofundeix en detalls íntims com ara preferències de l’esmorzar i intoleràncies, perquè se sentin com a casa seva el dia de la boda. Totes les parelles que es reuneixen amb ella es porten un detallet, un obsequi personalitzat. Amb aquest gest, la Laura busca generar una relació de confiança i de proximitat, basada en l’escolta atenta. Així pot conèixer la història en profunditat de cada parella i farà el millor acompanyament durant tot el procés. L’objectiu és que tothom se senti còmode i que no hi hagi distància entre client i Wedding Planner. La implicació en cada nou projecte, així com el cor i l’ànima que li posa a la seva feina és el que la fa diferent, perquè ella no és una Wedding Planner perquè li toca, sinó perquè és la seva passió.

Les últimes tendències segons Laura Orduño

Bodes Íntimes: Adeu a les celebracions multitudinàries. Les bodes íntimes se centren en petits grups de persones molt properes als nuvis. Es posa més èmfasi en les cerimònies personalitzades, on els detalls reflecteixen la història única de la parella.

Bodes Sostenibles i a l’aire lliure: Destaquen per la seva preocupació pel medi ambient i la reducció de la petjada ecològica. Generalment, es fan en entorns naturals i no convencionals.

Atenció! Consell White Wedding!

I tot i que és molt important tenir en compte les últimes tendències, la Laura aconsella no sobrecarregar el look, ni el maquillatge ni el pentinat. Intenta ser tu mateixa. La clau és ser autèntica, aquesta serà la teva millor opció. Finalment, recorda que tu i la teva parella sou els protagonistes. No oblideu gaudir al màxim d’aquell dia. Pensa que només et cases una vegada a la vida, així que fes de la teva boda, un moment inoblidable. Confia en els millors professionals, La Laura Orduño de White Wedding i el seu equip faran la seva màgia.