La Jessica i el Dany refermen el seu amor a Andorra

Després de sis anys junts, mossèn Pepe Chisvert va unir en matrimoni la Jessica Jamous i el Dany Dagher, una parella de libanesos que va arribar a Andorra fa un any. Recordant les arrels dels nuvis al Líban, l’església Sant Julià i Sant Germà de Sant Julià de Lòria va ser testimoni del seu enllaç, que es va concretar el 31 d’octubre de 2023.

Fotos: ©celine pech fotografia

Per celebrar la unió, després de l’església, el festeig va continuar a la Borda del Pi, a Canillo, on es va reunir la família dels nuvis que va viatjar des del Líban, França i Bèlgica, així com alguns amics d’Andorra. Malgrat les dificultats organitzatives, la parella va aconseguir que tots els familiars i amics més propers fossin presents per a aquesta ocasió tan especial. Així, els 40 convidats van ser còmplices d’una jornada emotiva i plena d’amor.

A la boda, les tradicions libaneses van ser protagonistes, amb música que evocava records del seu país natal, mentre que el càtering preparat per Sauleda va portar a la taula aromes i sabors típics d’Andorra.  A la celebració, la mare de la núvia va sorprendre a tots els convidats amb tapes libaneses, pensades per a l’ocasió.

La música va ser també una part essencial de la celebració, amb la presència d’un DJ que va posar ritme a la nit, a banda de les actuacions en directe del guitarrista Manuel Alonso, la cellista Anna Otchyk d’Ucraïna i el saxofonista andorrà Efrem Roca. Com a detall especial per als convidats d’Andorra, es va regalar una beguda típica del Líban, l’arak, un detall que es van poder portar a casa com a record d’aquesta unió, i per als convidats del país dels nuvis, una ratafia.

La Jessica i el Dany, ara units pel sagrat vincle del matrimoni, continuen la seva història d’amor que va començar ara fa 6 anys al Líban. Amb una lluna de mel planificada per al pròxim any, aquesta parella emprèn una nova etapa plena de promeses i somnis compartits.