Club Joventut Badalona s’enduu el 4t Trofeu Escaldes-Engordany

Impulsats per la punteria des de la línia de tres punts, Club Joventut Badalona va vèncer per 71-84 el MoraBanc Andorra, en el seu primer partit de pretemporada. Ibon Navarro, entrenador del club nacional, va destacar el bon partit dels seus rivals.

Fotos: César De Pablos

Club Joventut Badalona vs Morabanc Andorra

El passat dissabte, dia 21 d’agost, l’alegria i l’expectativa es van fer sentir al Pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany, ja que 120 afortunats espectadors van ser testimonis d’un duel emocionant entre MoraBanc Andorra i Club Joventut Badalona, un enfrontament que va servir com a preparació de cara a la temporada 2021-2022 de l’exigent Lliga ACB.

Capità del Club Joventut Badalona
Albert Ventura i Quim Dolsa, cònsol menor d’Escaldes-Engordany

Es jugava el 4t Trofeu Escaldes-Engordany, un guardó que també se’ls hi va escapar, l’any passat, als dirigits per Ibon Navarro, quan el BAXI Manresa s’hi va imposar amb marcador de 74-92. Enguany, contra un endollat Club Joventut Badalona, el resultat final va ser de 71-84 a favor dels badalonins, gràcies, en bona part, a l’exquisida punteria de Josep Busquets, Ferran Bassas i Guillem Vives, jugadors que, tots plegats, van aconseguir encistellar 11 dels 16 triples anotats per l’equip encapçalat per l’entrenador Carles Duran.

Fotografia final amb Club Joventut Badalona i Morabanc Andorra

Si bé MoraBanc va començar el compromís amb avantatge de 2-0, l’alegria duraria tan sols 20 segons, ja que, segons el mateix Ibon Navarro, el desenvolupament del Club Joventut Badalona va ser “brutal” i als nostres els hi va passar factura l’estat de forma física. No obstant això, per a l’entrenador va ser important poder donar minuts a les més recents incorporacions: Codi Miller-McIntyre, Andrew Crawford i Amine Noua.

El pròxim 26 d’agost, MoraBanc Andorra encararà l’FC Barcelona, al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, on es disputarà el 3r Trofeu d’Encamp.

Brut i el públic
Partit amb sentit solidari

Una de les grans alegries de la jornada va ser, sens dubte, poder veure com, de mica en mica, el públic torna a ocupar el seu lloc en cada cita del MoraBanc Andorra, però un dels punts més destacats va ser la col·laboració del club amb l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra (ADVAA), organització beneficiada per la recaptació corresponent a la venda d’entrades.