Comprar a La Massana et deixarà descomptes molt atractius

Com a part del pla estratègic que el Comú de La Massana ha ideat per a promoure el comerç a la parròquia, l’entitat comunal va donar llum a la campanya “El comerç de La Massana s’ho val”, amb la qual obsequiaran els compradors amb vals de descompte directe.

Fomentar el comerç intern és quelcom que tothom hauria de fer i, malgrat que a vegades pot resultar difícil, sempre tindrem la satisfacció d’ajudar un veí o productor local en el laboriós procés de fer girar la roda de la nostra economia. I, si et diem que comprar a casa també té descomptes molt atractius? Doncs el Comú de la Massana va presentar la campanya de promoció comercial “El comerç de La Massana s’ho val”, sota el paraigua del paquet d’accions “Impulsem La Massana”, on compradors i comerços resultaran beneficiats.

Per la compra als establiments massanencs adherits a la campanya, el client rebrà un val de descompte directe bescanviable a qualsevol d’aquests comerços. Només caldrà portar el tiquet de compra a l’Oficina de Turisme, ubicada a la plaça de les Fontetes, i el comprador obtindrà un val segons el valor del tiquet. Per compres d’entre 10 i 25 euros, el client obtindrà un val de 2 euros de descompte directe; per compres d’entre 25 i 50 euros, rebrà un val de 5 euros; i en compres d’entre 50 i 100 euros, el descompte apujarà a 10 euros, mentre que les compres superiors a 100 euros optaran a un descompte de 20 euros.

La campanya “El comerç de La Massana s’ho val” tindrà vigència fins a exhaurir l’existència dels vals, que seran bescanviables fins al 31 de desembre de 2020.

Per a més informació, trucar al telèfon +376 835 693, enviar un missatge al WhatsApp +376 608 724 o visitar la pàgina web www.lamassana.ad.