(+Fotos) ‘Creators 2022’ s’estrena a la galeria Art Lab

L’artista rus, Andrei Kobushenko, va presentar a la galeria de la capital la seva darrera col·lecció anomenada ‘Creators 2022’, una mostra formada per 2022 obres d’art.

Fotos: Noelia Farias

De les 2022 peces que formen part de ‘Creators 2022’, a la galeria Art Lab es poden apreciar les primeres cien creacions de l’artista que tenen com a fill conductor l’auto ironia, “una mirada burlesca cap a nosaltres mateixos i a les nostres pretensions”. Cada pintura és única i compta amb un arxiu NFT (No Fungible Token), una tendència cada vegada més visible en el món artístic. A la sala d’exposició s’adquireix el NFT i l’interessat s’emporta com a regal el quadre exposat al recinte.

La pila daurada és una de les obres més destacades de la col·lecció, que es pot visitar fins a finals d’any. Es tracta d’una imatge que apel·la a la interpretació del receptor i que només es pot entendre en funció del seu coratge.

Després de l’exposició d’Andrei Kobushenko, i de cara a l’any vinent, Art Lab té previst realitzar dues noves mostres que comptaran amb la participació de l’artista francès Patrick Rubistein i l’espanyol, Marco Gómez Maseda.

Art Lab es va inaugurar l’any passat, amb la voluntat d’esdevenir un lloc de referència al país capaç de transformar el concepte convencional de l’art modern. També vol esdevenir un espai on tots els artistes puguin compartir el seu procés de treball amb el públic i, aleshores, complementar les seves exposicions d’art amb experiències gastronòmiques i d’altres tipus.

‘Creators 2022’, de l’artista rus Andrei Kobushenko